Οι Πανθέοι Επεισόδιο 82 – Κίτσος – Μάρμω το σκάνε

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 82 – Ο Λουκάς επισημαίνει στον Ανδρέα την παρουσία του χθες με τη Σοφία και εκφράζει την πεποίθησή του πως αυτή η κατάσταση είναι ανεπιθύμητη. Υποστηρίζει ότι ο ίδιος πρέπει να διατηρήσει απόσταση από εκείνη, καθώς η συνέχιση της προσέγγισης του θα οδηγήσει τη Σοφία να υποκύψει λόγω της αγάπης που ακόμα τρέφει για εκείνον.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 82 – Κίτσος – Μάρμω το σκάνε

Ο Κίτσος και η Μάρμω αποφασίζουν να δεχτούν τις νέες προϋποθέσεις της Χρυσοστόμης, η οποία έχει αποφασίσει να τους υποστηρίξει να απομακρυνθούν από τον Ανδρέα. Η Δέσποινα βρίσκεται στο πλευρό του Σολδάτου και αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι διατηρεί ακόμα συναισθήματα για τον Γαλάτη. Ο Στάθης και η Αλέκα, μαζί με τους κουμπάρους τους, Λιάνα και Γαζή, φτάνουν σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι, έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους. Ωστόσο, ο Βαλλίδης ενημερώνεται για τα σχέδια της κόρης του και επιχειρεί να εμποδίσει τον γάμο.

Η Πέλλα ακούει τυχαία τον Παντελή να μιλάει για τη Ματούλα στον Τέλη και ζητάει εξηγήσεις. Η δικαιολογία που προσφέρει ο Τέλης για να κρύψει τη σχέση του με τους αντικαθεστωτικούς και την προσπάθεια απόδρασης της Ματούλας δεν πείθει την Πέλλα, αλλά την κάνει να αμφισβητήσει την εμπιστοσύνη της προς εκείνον.

Ο Γαλάτης δεσμεύεται να βοηθήσει τον Κίτσο στη νέα του ζωή, προσφέροντάς του χρήματα και κατοικία στο εξωτερικό για να διαφύγουν μαζί με τη Μάρμω. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Μεταξάς ενημερώνει τον Ανδρέα ότι ο πόλεμος καταφθάνει στην Ελλάδα.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ