Οι Πανθέοι Επεισόδιο 79 – Ο Μάρμαρης παγιδεύει την Μιρέλλα

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 79 – Η Σεβαστή προσπαθεί ενθαρρυντικά να υπερασπιστεί τη Μάρμω και να πείσει τη Χρυσοστόμη να της δώσει την ευκαιρία να κάνει αυτό που χρειάζεται. Ωστόσο, η Χρυσοστόμη δεν υποχωρεί, είναι αποφασισμένη να προφυλάξει τον αδελφό της και να μην επιτρέψει σε κανέναν να μάθει την αλήθεια.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 79 – Ο Μάρμαρης παγιδεύει την Μιρέλλα

Ο Ανδρέας, έχοντας δει τον Κίτσο και τη Μάρμω στο ξενοδοχείο της Νίνας, αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει με τη σύζυγό του. Της ζητάει να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Ο Στάθης, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Φάνη και τη Δέσποινα, προτείνει στην Αλέκα να συνεργαστούν, χρησιμοποιώντας την κλοπή ως μέσο για να εξασφαλίσει τη στήριξη του πατέρα της.

Παράλληλα, ο Στέφανος επιστρέφει στο Γραμματικό και συμφωνεί να μείνει προσωρινά στο σπίτι του Ισίδωρου με τη Θάλεια, η οποία εκδηλώνει έμπρακτα την επιθυμία της να τον φροντίσει. Ο Μαρμάρης συνεχίζει το σχέδιό του να παγιδεύσει τη Μιρέλλα, προκειμένου να πείσει όλους ότι είναι η κατάσκοπος που αναζητά η Κυβέρνηση. Η Ματούλα, έχοντας λάβει γράμμα από τον Τέλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της απόδρασης από το νησί όπου είναι εξόριστη.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ