Οι Πανθέοι Επεισόδιο 71 – Μάρμω – Ανδρέας απομακρύνονται

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 71 – Η Σεβαστή ξαφνικά επιστρέφει, δημιουργώντας υποψίες στη Χρυσοστόμη. Αυτές επιβεβαιώνονται από το ψυχρό κλίμα μεταξύ της Μάρμως και του Ανδρέα.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 71 – Μάρμω – Ανδρέας απομακρύνονται

Οι Μάρμω και ο Κίτσος αποφασίζουν να αναβάλουν το σχέδιό τους να μιλήσουν στον Ανδρέα μετά τα τραγικά γεγονότα. Η Μιρέλλα πιστεύει πως ο Χρυσίνας κρύβει ένα μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, δημιουργώντας σύγκρουση με τον Ισίδωρο. Ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Παπά ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν του.

Ο Σολδάτος αποφασίζει να μην μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι. Ο Τέλης και ο Παντελής βρίσκουν έναν τρόπο να επικοινωνούν με την εξόριστη Ματούλα και σχεδιάζουν να τη φέρουν πίσω. Ο Μανιάτης εντοπίζει τον Μαρκέζη και κανονίζει να συναντηθούν για να του αποκαλύψει το σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ