Οι Πανθέοι Επεισόδιο 70 – Η Μάρμω παγώνει τα σχέδια της

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 70 – Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη έχουν παγώσει προς το παρόν τα σχέδια της Μάρμως. Η επιθυμία της να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να παραμείνει με τον Κίτσο αναστατώνεται.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 70 – Η Μάρμω παγώνει τα σχέδια της

Παράλληλα, η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα προβληματίζει τη Χρυσοστόμη, η οποία ανησυχεί για πιθανά περίεργα γεγονότα. Ο Στάθης και ο Φάνης εντοπίζουν τον Βαλλίδη και τον κατηγορούν ανοικτά ότι ευθύνεται για την έκρηξη. Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος παρακαλεί τη Χρυσίνα να επιτρέψει στον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά.

Ο Γαλάτης επισκέπτεται το σπίτι της Δέσποινας για να της διαβεβαιώσει ότι δεν αποκάλυψε το μυστικό της στον Κίτσο, αλλά συναντά τον Γεράσιμο αντί για εκείνη. Η Πέλλα, μετά την προσπάθεια του Μαρμάρη, ξαναπλησιάζει τον Μανιάτη, ο οποίος αποφασίζει να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Μαρμάρη και να τον αντιμετωπίσει ανοικτά.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ