Οι Πανθέοι Επεισόδιο 68 – Η Χρυσοστόμη ζητά συγχώρεση

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 68 – Ο Ανδρέας και η Μάρμω επιστρέφουν στο σπίτι τους για να βρουν μια ευχάριστη έκπληξη η Χρυσοστόμη να τους υποδέχεται.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 68 – Η Χρυσοστόμη ζητά συγχώρεση

Αναπάντεχα, η Χρυσοστόμη ζητάει συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική της στάση για τον γάμο τους με τον Ανδρέα, βυθίζοντας τη σε ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της. Η Μιρέλλα πιέζει τον Ισίδωρο να αναθέσει την εποπτεία της ένατης Στοάς στον Στέφανο, ο οποίος υποσχέθηκε να ολοκληρώσει τη διάνοιξή της πιο γρήγορα από την Χρυσίνα.

Ο Γαλάτης εκφράζει τον έρωτά του στη Δέσποινα και την κατηγορεί για το τέλος της σχέσης τους. Χωρίς να υποχωρήσει, αυτή του ζήτάει να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο. Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες συνεχίζεται κανονικά και ο μικρός Σπύρος βρίσκεται να συμμετέχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ