Οι Πανθέοι Επεισόδιο 67 – Κίτσος – Μάρμω αποκαλύπτουν τον δεσμό τους

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 67 – Ο Κίτσος εγκαταλείπει τη Σύρο, αισθανόμενος χαρά για την απόφαση που πήρε με τη Μάρμω να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Ανδρέα.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 67 – Κίτσος – Μάρμω αποκαλύπτουν τον δεσμό τους

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ενημερώνεται από τον Τέλη για την επίσκεψη του πατέρα του και επιχειρεί να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα. Ο Φάνης, τελικά, υποκύπτει στην Πέλλα και πλέον αντιμετωπίζει δυσκολίες στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Στάθης βλέπει την ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του στη ΦΙ.ΠΑΝ.

Η Πέλλα, έχοντας εκπληρώσει την υπόσχεσή της, πιέζει τον Μαρμάρη να της ανταποδώσει, βρίσκοντας τρόπο να επιστρέψει η Ματούλα από την εξορία. Ο Ανδρέας φτάνει στη Σύρο και διανύει στιγμές ευτυχίας, απολαμβάνοντας την παρουσία της αγαπημένης του Μάρμω. Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα, αντικρίζει ένα λυπηρό πραγματικότητα που μετατρέπει τη χαρά του σε ανείπωτο πόνο.

Τι θα κάνει ο Κίτσος αφού μάθει για την επίσκεψη του πατέρα του; Πώς θα αντιμετωπίσει ο Φάνης τις δυσκολίες στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Θα επιτύχει η Πέλλα να επιστρέψει η Ματούλα από την εξορία; Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας στη θλιβερή ανακάλυψη που κάνει πριν από την αναχώρησή του για την Αθήνα; Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της ανακάλυψης στη σχέση του με τη Μάρμω;

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ