Οι Πανθέοι Επεισόδιο 64 – Η Μάρμω πέφτει σε μελαγχολία

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 64 – Ο Ανδρέας χαμογελά προτείνοντας στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο εστιατόριο “Ρουαγιάλ”, για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Μια πρόταση που δημιουργεί χαρά στον αέρα και φωτίζει τα πρόσωπα τους με αισιοδοξία.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 64 – Η Μάρμω πέφτει σε μελαγχολία

Ωστόσο, η Μάρμω, δέχεται ένα δυσοίωνο σημάδι για τη σχέση της με τον Κίτσο, που την βυθίζει σε μελαγχολία. Ο Κίτσος, όμως, προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του, αναζητώντας τρόπους να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της. Η είσοδος του Γαλάτη στο τμήμα διαλύει τις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο, αναγκάζοντας την να αντιμετωπίσει νέα δύσκολα καταστάσεις. Η Νίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι η παράξενη συμπεριφορά του Σπίρτου συνδέεται με τον Μαρμάρη.

Στο μεταξύ, η Πέλλα βρίσκεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει περισσότερο τον Φάνη, ενώ ο Φάνης αντιστέκεται υπεράνθρωπα στον πειρασμό της Πέλλας. Ο Στάθης αποτυγχάνει να κρατήσει την Αλέκα, η οποία επιστρέφει κλονισμένη στο σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που άσκησε στον πατέρα της. Η Θάλεια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά η οργισμένη υποδοχή του την φέρνει σε αμηχανία.

Τόσο η Σοφία όσο και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρά το μονόπλευρο ενδιαφέρον της για εκείνους. Καθώς ο Κίτσος είναι έτοιμος να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του με τη Μάρμω, αυτή βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις ενοχές της για τον Ανδρέα.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι Πανθέοιοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεοι πανθεοι τρειλερ