Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Οι Πανθέοι της ΣΚΑΙ …

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Η Μάρμω και ο Κίτσος εμπνέονται από τον απαγορευμένο έρωτά τους και επιλέγουν να τον ζήσουν κρυφά στην Κόρινθο, ελπίζοντας ότι δεν θα τους ανακαλύψει η Σεβαστή. Τα Γιάννενα φέρνουν στο φως παλιές σχέσεις και μυστικά με την Σοφία, που αποδεικνύεται πολύ περισσότερο από μια απλή φίλη του Ανδρέα. Τα προβλήματα εντείνονται καθώς οι Στάθης και Μερόπη αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την εγκυμοσύνη της Θάλειας και ο Στάθης ψάχνει επικίνδυνες λύσεις. Τα μυστήρια επίσης εμβαθύνουν με τη Βέτα που αναζητά πληροφορίες για την κόρη της και τον ανιψιό της, και την αινιγματική επίσκεψη της Χρυσοστόμης στη Μιρέλλα, η οποία κρατεί τις προθέσεις της κρυφές.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27 | 30/10/23

Ο Μεταξάς προτείνει στον Ανδρέα να αναλάβει τη θέση του Υπουργού στην κυβέρνησή του. Αν και αρχικά αρνείται, ο Ανδρέας δεν μπορεί να απορρίψει την πρόταση του Μεταξά και το ταξίδι προς τα Γιάννενα που του προτείνει. Στο ταξίδι αυτό, ο Μεταξάς ζητά τη συνδρομή του Ανδρέα στις προετοιμασίες για μια πιθανή επίθεση από τους Ιταλούς. Αυτή η αναπάντεχη αποστολή αναβάλλει προσωρινά το ταξίδι του Ανδρέα με τη Μάρμω. Ο Κίτσος, όμως, δεν έχει γνώση για αυτήν την αλλαγή των σχεδίων και νιώθει ότι η Μάρμω τον έχει παρατήσει, οπότε της στέλνει ένα άμεσο μήνυμα να συναντηθούν.

Ταυτόχρονα, ο Μαρμάρης συνεχίζει τα προδοτικά του σχέδια, ενώ ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον στρατό, αφήνοντας τη σχέση του με τη Ματούλα σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη πλευρά, η Λιάνα αποφασίζει να συνεχίσει τη σχέση της με τον Θωμά, αδιαφορώντας για το κόστος που θα πρέπει να πληρώσει. Ταυτόχρονα, η Μιρέλλα αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μυστικό του νεκρού αδερφού της, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο του νόθου παιδιού.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 28 | 31/10/23

Όταν η Μάρμω φτάνει στον τόπο του ραντεβού με τον Κίτσο, παρατηρεί πως η Δέσποινα τον παρακολουθεί προσεκτικά, προσπαθώντας να ανακαλύψει ποια γυναίκα θα συναντήσει ο γιος της. Παρά τον αναπάντεχο φόβο της, η Μάρμω διατηρεί την ψυχραιμία της. Ταυτόχρονα, η Σεβαστή ανησυχεί για την αναβολή του ταξιδιού του Ανδρέα με τη Μάρμω και την απουσία του στα Γιάννενα. Φοβάται ότι αυτή η κατάσταση θα καθιστούσε τη Μάρμω ευάλωτη στην πολιορκία του Κίτσου. Γι’ αυτό, της προτείνει να περάσουν μερικές μέρες στην Κόρινθο προκειμένου να παραμείνουν σε ασφάλεια. Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στη Μιρέλλα τις υποψίες της σχετικά με την ταυτότητα του νόθου παιδιού των Πανθέων και της υπόσχεται πως θα βρει τη σορό του αδελφού της. Παράλληλα, ο Γαζής, επιδιώκοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Λιάνας, προσεγγίζει τον Φάνη και μοιράζεται μαζί του πληροφορίες σχετικά με το ημερολόγιο της. Καθώς η Μάρμω και η Σεβαστή ξεκινούν το ταξίδι τους προς την Κόρινθο, ένας ανώνυμος επιβάτης εισβάλλει απροσδόκητα στο τρένο, προκαλώντας αναταραχή και ταρακούνηση στο ταξίδι τους.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 29 | 1/11/23

Ο Ανδρέας και ο Μαρκέζης ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τα Γιάννενα, ενώ παράλληλα, η Μάρμω και η Σεβαστή επέλεξαν την Κόρινθο ως προορισμό τους, έχοντας ως συνταξιδιώτη τον Κίτσο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Πέλλα, στην Αθήνα, αποκάλυψε μερικές πληροφορίες στον Μαρμάρη σχετικά με το μυστικό ταξίδι του Ανδρέα. Αυτές οι πληροφορίες προκάλεσαν ανησυχία και ενδιαφέρον. Παράλληλα, η αντίδραση της Λιάνας στον Φάνη, που είχε στα χέρια του το ημερολόγιό της, προκάλεσε έκπληξη στη Βέτα.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης και η Ματούλα ένωσαν ακόμα περισσότερο τους κόσμους τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτήν τη σχέση, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Ταυτόχρονα, στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ξεκίνησε την ανεπίσημη εκπλήρωση της 2ης διαθήκης του πατέρα του, που ποτέ δεν είχε δημοσιευθεί. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον αποκαλυπτικό ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 30 | 2/11/23

Ο Κίτσος και η Μάρμω, εμπνευσμένοι από το πάθος τους, αποφασίζουν να ζήσουν τον απαγορευμένο έρωτά τους στην Κόρινθο, ελπίζοντας ότι δεν θα τους ανακαλύψει η Σεβαστή. Στα Γιάννενα, η παλιά γνωστή του Ανδρέα, η Σοφία, φαίνεται ότι δεν ήταν απλά μια φίλη, αλλά είχε πολύ περισσότερες σχέσεις μαζί του.

Παράλληλα, ο Στάθης και η Μερόπη αντιμετωπίζουν διλήμματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Θάλειας. Η Μερόπη θεωρεί ότι η μόνη λύση είναι ο γάμος, ενώ ο Στάθης σκέφτεται πολύ πιο επικίνδυνες εναλλακτικές λύσεις. Η Βέτα αρχίζει να αναζητά πληροφορίες για την κόρη της και τον ανιψιό της, ενώ η Χρυσοστόμη επισκέπτεται ξανά τη Μιρέλλα, αλλά αυτή τη φορά οι προθέσεις της παραμένουν μυστήριες και αδιευκρίνιστες.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Οι ΠανθέοιΟι Πανθέοι 1/11/23Οι Πανθέοι 2/11/23Οι Πανθέοι 30/10/23Οι Πανθέοι 31/10/23Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 28Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 29Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 30