Οι Πανθέοι 6/12/23: Το γεγονός που ταράζει την οικογενειακή γαλήνη

Οι Πανθέοι 6/12/23: Πέντε μήνες μετά τους διπλούς γάμους στο σπίτι των Πανθέων, η ζωή της Μάρμω και του Ανδρέα διανύει μια αρμονική φάση, ενώ περιμένουν με ανυπομονησία τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Οι Πανθέοι 6/12/23: Το γεγονός που ταράζει την οικογενειακή γαλήνη

Η Νίνα και ο Λουκάς, με τον Σπίρτο πλέον στη ζωή τους, βιώνουν ευτυχισμένες στιγμές, επιχειρώντας να υιοθετήσουν τον μικρό. Ωστόσο, η επίσημη σχέση δεν είναι πάντα εύκολη, ειδικά για τη Λιάνα, που αντιμετωπίζει συνεχείς δυσκολίες με τον άνδρα της, και για τη Θάλεια, η οποία έχει προβλήματα με τον πεθερό της, τον Χρυσίνα. Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας φαίνεται να προχωρά προς τον γάμο, αν και ο πατέρας της συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο.

Η Χρυσοστόμη μετανιώνει για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Ανδρέα, αλλά η απόστασή του την εμποδίζει να τον προσεγγίσει. Ο Κίτσος, αποφασισμένος να ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Μάρμω, βρίσκει το φάντασμα της σχέσης τους να τον στοιχειώνει ακόμα και τώρα. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας αντιμετωπίζει δυσκολίες να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του υπουργείου. Ένα αναπάντεχο γεγονός, ωστόσο, θα συγκλονίσει την οικογενειακή του ηρεμία, φέρνοντας νέες αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι