Οι Πανθέοι 4/12/23: Κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της

Οι Πανθέοι 4/12/23: Η Μάρμω, μετά την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης της, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αρχικά, κρατάει κρυφή την είδηση από τον Ανδρέα και τη Σεβαστή.

Οι Πανθέοι 4/12/23: Κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της

Ωστόσο, αποφασίζει να μην κρατήσει το μυστικό από τη φίλη της, τη Νίνα. Η Νίνα, συμβουλεύοντάς την, υπογραμμίζει τη σημασία του να μοιραστεί τα νέα με τον πατέρα του παιδιού. Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια άλλη έκπληξη που σχετίζεται με τον ίδιο και τους γονείς του. Παρά τα διλήμματά του, πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει σε αυτό το θέμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κίτσος έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό του σχέδιο για να εκφράσει ανοιχτά στη μητέρα του, Δέσποινα, την αποδοχή και την έγκρισή του για τη σχέση της με τον Σολδάτο. Καθώς η ημέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας πλησιάζει, οι σχέσεις του Θωμά και της Χρυσίνας βρίσκονται σε κρίσιμη στιγμή, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι