Οι Πανθέοι 31/10/23: Η Μάρμω ευάλωτη στην πολιορκία του Κίτσου

Οι Πανθέοι 31/10/23: Όταν η Μάρμω φτάνει στον τόπο του ραντεβού με τον Κίτσο, παρατηρεί ότι η Δέσποινα τον παρακολουθεί προσεκτικά. Η Δέσποινα προσπαθεί να ανακαλύψει ποια γυναίκα θα συναντήσει ο γιος της. Παρά τον αναπάντεχο φόβο της, η Μάρμω διατηρεί την ψυχραιμία της.

Οι Πανθέοι 31/10/23: Η Μάρμω ευάλωτη στην πολιορκία του Κίτσου

Ταυτόχρονα, η Σεβαστή ανησυχεί για την αναβολή του ταξιδιού του Ανδρέα με τη Μάρμω και την απουσία του στα Γιάννενα. Φοβάται ότι αυτή η κατάσταση θα καθιστούσε τη Μάρμω ευάλωτη στην πολιορκία του Κίτσου. Γι’ αυτό, της προτείνει να περάσουν μερικές μέρες στην Κόρινθο προκειμένου να παραμείνουν σε ασφάλεια.
Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στη Μιρέλλα τις υποψίες της σχετικά με την ταυτότητα του νόθου παιδιού των Πανθέων και της υπόσχεται πως θα βρει τη σορό του αδελφού της.

Παράλληλα, ο Γαζής, επιδιώκοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Λιάνας, προσεγγίζει τον Φάνη και μοιράζεται μαζί του πληροφορίες σχετικά με το ημερολόγιο της. Καθώς η Μάρμω και η Σεβαστή ξεκινούν το ταξίδι τους προς την Κόρινθο, ένας ανώνυμος επιβάτης εισβάλλει απροσδόκητα στο τρένο, προκαλώντας αναταραχή στο ταξίδι τους. Όταν η Μάρμω συναντά τον Κίτσο, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη και αναταραχή επικρατεί μεταξύ των χαρακτήρων.

Η Δέσποινα συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση με ανυπομονησία, ενώ η Μάρμω προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον φόβο της για τον Κίτσο. Ταυτόχρονα, η Σεβαστή προσπαθεί να προφυλαχτεί από τυχόν επικίνδυνες εξελίξεις και προτείνει στη Μάρμω να αναχωρήσουν για λίγες ημέρες στην Κόρινθο για να παραμείνουν σε ασφάλεια.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ανακαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νόθο αδελφό της Μιρέλλας και δίνει υπόσχεση για περαιτέρω έρευνα. Ο Γαζής εξακολουθεί να ερευνά το ημερολόγιο και μοιράζεται πληροφορίες με τον Φάνη, προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Λιάνας.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι