Οι Πανθέοι 30/10/23: Ζητά απελπισμένα να δει την Μάρμω

Οι Πανθέοι 30/10/23: Ο Μεταξάς προτείνει στον Ανδρέα να αναλάβει τη θέση του Υπουργού στην κυβέρνησή του. Αρχικά, ο Ανδρέας αρνείται, αλλά τελικά αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Μεταξά. Το ταξίδι προς τα Γιάννενα που του προτείνει ο Μεταξάς αλλάζει τα σχέδια του Ανδρέα.

Οι Πανθέοι 30/10/23: Ζητά απελπισμένα να δει την Μάρμω

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Μεταξάς ζητά τη συνδρομή του Ανδρέα στις προετοιμασίες για μια πιθανή επίθεση από τους Ιταλούς. Αυτή η απρόσμενη αποστολή αναβάλλει προσωρινά το ταξίδι του Ανδρέα με τη Μάρμω. Ο Κίτσος, ωστόσο, δεν ενημερώνεται για αυτήν την αλλαγή σχεδίων και νιώθει ότι η Μάρμω τον έχει παρατήσει, οπότε της στέλνει ένα άμεσο μήνυμα ζητώντας να συναντηθούν.

Ταυτόχρονα, ο Μαρμάρης συνεχίζει τα προδοτικά του σχέδια, ενώ ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον στρατό, αφήνοντας τη σχέση του με τη Ματούλα σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη πλευρά, η Λιάνα αποφασίζει να συνεχίσει τη σχέση της με τον Θωμά, αδιαφορώντας για το κόστος που θα πρέπει να πληρώσει. Παράλληλα, η Μιρέλλα αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μυστικό του νεκρού αδερφού της, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο του νόθου παιδιού.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι