Οι Πανθέοι 3/10/23: Κίτσος – Μάρμω προκαλούν αναταραχή στα θεμέλια της οικογένειας

Οι Πανθέοι 3/10/23: Η οικογένεια σχεδιάζει την επαναφορά των εξορυκτικών δραστηριοτήτων στα μεταλλεία, αλλά αυτή η απόφαση φέρνει αναταραχή στον κύκλο τους. Η Λιάνα και ο Θωμάς βρίσκονται μόνοι τους για λίγο χρόνο, προκαλώντας αμηχανία στον Θωμά. Ταυτόχρονα, ο Μαρμάρης αντιλαμβάνεται μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του. Η Πέλλα αναζητά με αγωνία τον Μαρμάρη, ελπίζοντας ότι η αστυνομία θα σταματήσει να την παρακολουθεί.

Οι Πανθέοι 3/10/23: Κίτσος – Μάρμω προκαλούν αναταραχή στα θεμέλια της οικογένειας

Εν τω μεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να κατανοήσει την παράξενη συμπεριφορά του Ισίδωρου τα τελευταία χρόνια. Η Μιρέλλα, από την πλευρά της, έχει στησει πολλά δίχτυα και προκαλεί συνεχώς εκπλήξεις. Ο Φάνης υποψιάζεται ότι τα χρήματα του Στάθη προέρχονται από τον εκβιασμό του Βαλλίδη. Παράλληλα, η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Φάνης την απατά.

Όλα αυτά τα γεγονότα διαδραματίζονται ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι προκαλούν αναταραχή στα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι