Οι Πανθέοι 19/12/23: Η Μάρμω θυμωμένη διώχνει τον Κίτσο

Οι Πανθέοι 19/12/23: Ο Κίτσος, αδιαπέραστος στην αποφασιστική του προσέγγιση, αντιμετωπίζει τη θυμωμένη Μάρμω που τον απομακρύνει. Αδιατάρακτος, επιδιώκει να την πείσει ή έστω να της ανοίξει τον λόγο. Αντιμέτωπη με την απαιτητική του προσφορά, η Μάρμω απαντά με ανένδοτο ύφος, παροτρύνοντας τον να επιστρέψει στην Αθήνα με το πρώτο διαθέσιμο πλοίο.

Οι Πανθέοι 19/12/23: Η Μάρμω θυμωμένη διώχνει τον Κίτσο

Η Σεβαστή, επιστρέφοντας απροειδοποίητα, εκπλήσσεται αντικρίζοντας τον Ανδρέα συντροφιά με τη Σοφία. Η Θάλεια, αναζητώντας επαφή με το πνεύμα του Δημήτρη, παρακινεί τη Μιρέλλα να της παράσχει βοήθεια. Παρόλο που η Μιρέλλα συναινεί, αποτυγχάνει να επικοινωνήσει με τον αδαή αρραβωνιαστικό της. Η Μερόπη, σιγά-σιγά, αρχίζει να εξημερώνει την αγάπη της για τον Στέφανο, που προσπαθεί επίμονα να απομακρύνει την Θάλεια από την επικίνδυνη επιρροή της Χρυσίνας.

Παράλληλα, ο Θωμάς βρίσκεται στο προσκεκλημένο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Τέλη, κρυμμένο στο υπόγειο του μαγαζιού του. Στο μεταξύ, η Δέσποινα, υποκύπτοντας στη συμβουλή του Ισίδωρου, αποφασίζει να ανακοινώσει την εξαφάνιση του συζύγου της, Όμηρου Γαλάτη. Στο εξής, επιχειρώντας να αποδείξει εγκατάλειψη συζυγικής στέγης, εκκινεί τη διαδικασία για το μονομερές διαζύγιο.

Η κοίτηση των ζωντανών προσώπων σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο διαπλέκεται με αναπάντεχες στιγμές και αποκαλύψεις, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ενδιαφέροντος γεμάτο συναισθηματικές αντιφάσεις και περιπέτειες.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι