Οι Πανθέοι 17/10/23: Ο Κίτσος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μάρμω

Οι Πανθέοι 17/10/23: Ο Κίτσος επιμένει σθεναρά στην απόφασή του να επιστρέψει στο Παρίσι, εξηγώντας στη Μάρμω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι ο κύριος λόγος είναι η ερωτική του αγάπη για εκείνη. Δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην τρέχουσα τοποθεσία του, καθώς η αγάπη του για τη Μάρμω τον καλεί πίσω στο Παρίσι. Η Μάρμω, αφού ακούσει αυτήν την αποκάλυψη, είναι αρχικά συγκλονισμένη, διότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Οι Πανθέοι 17/10/23: Ο Κίτσος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μάρμω

Έπειτα από αυτήν τη συζήτηση, ο Κίτσος φεύγει για το Παρίσι, ενώ η Μάρμω επιστρέφει στο σπίτι της. Ωστόσο, η ένταση από αυτήν τη συνάντηση επηρεάζει την υγεία της, προκαλώντας πυρετό.Ο Ανδρέας ανησυχεί για την υγεία της Μάρμω, αλλά η Σεβαστή τον καθησυχάζει, υποσχόμενη να προσέχει εκείνη την αγαπημένη του σύζυγο.

Παράλληλα, ο Στάθης επιβεβαιώνει το δυσάρεστο νέο για τον Δημήτρη. Το πλοίο στο οποίο επέβαινε ναυάγησε, και εκείνος χάθηκε. Ο Στάθης αναγκάζεται να βρει τρόπο να μεταφέρει αυτήν την τραγική είδηση στη Θάλεια, η οποία πιθανότατα θα συγκλονιστεί από αυτήν.

Παράλληλα με αυτά, η Χρυσοστόμη λαμβάνει ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται η θεία Καλή. Από ανησυχητικά σημάδια που έχουν εμφανιστεί, καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και τρέχει εσπευσμένα μαζί με τη Δέσποινα στο θεραπευτήριο για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν τω μεταξύ, η Μαριάννα έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει τη Βέτα και να της αποκαλύψει το γεγονός ότι έχει σχέση με τον άντρα της, τον Φάνη. Εν τέλει, η Μάρμω, που διανύει μια δύσκολη περίοδο, συγκεντρώνει όλο της το θάρρος και αποφασίζει να προσπαθήσει μια τελευταία φορά να πείσει τον Κίτσο να μην αναχωρήσει.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι