Οι Πανθέοι 16/10/23: Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο εξηγήσεις

Οι Πανθέοι 16/10/23: Η Μιρέλλα εκφράζει στον Ισίδωρο την απόλυτη βεβαιότητά της ότι πίσω από την επίθεση των χωρικών εναντίον της κρύβεται η Χρυσοστόμη. Αισθάνεται ακράδαντη σχετικά με αυτό και μεταφέρει την πεποίθησή της στον Ισίδωρο.

Οι Πανθέοι 16/10/23: Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο εξηγήσεις

Αντίθετα, η Λιάνα, καθώς αποχωρεί από το Γραμματικό, βρίσκει την ευκαιρία να συμφιλιωθεί με τον Θωμά. Καθώς ξανασυνδέονται, αντιλαμβάνεται πως το ενδιαφέρον του για εκείνη υπερβαίνει τα όρια μιας απλής συγγενικής σχέσης.

Εν τω μεταξύ, η θλιβερή είδηση της εξαφάνισης του πλοίου, με το οποίο είχε αναχωρήσει ο Δημήτρης, προκαλεί αναταραχή στη Θάλεια και τη Μερόπη. Ο Στάθης προσπαθεί να τις ηρεμήσει και να βρει μια λύση για τον αδελφό του. Ο Ισίδωρος, αντιμετωπίζοντας τη Χρυσοστόμη, έρχεται σε σύγκρουση μαζί της και αποφασίζει να την αποδιώξει από το Γραμματικό.

Στο μεταξύ, η Αλέκα εκφράζει ανοιχτά τον ενδιαφέρον της για τον Στάθη, δείχνοντας το ενδιαφέρον της για την σχέση μεταξύ τους. Η Μάρμω, μετά από παραίνεση του Ανδρέα, αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί. Ωστόσο, αυτά που θα ακούσει από το στόμα του Κίτσου θα την αφήσουν άφωνη και έκπληκτη.

Η αποκάλυψη της Μιρέλλας στον Ισίδωρο συγκλονίζει τον τελευταίο, αναδεικνύοντας τον αληθινό ρόλο της Χρυσοστόμης στα γεγονότα. Η επανασύνδεση της Λιάνας με τον Θωμά αναδεικνύει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Οι αντιφάσεις και οι συγκρούσεις συνεχίζονται στη ζωή των χαρακτήρων, καθώς η αγωνία και οι αναταραχές διαμορφώνουν τις εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι