Οι Πανθέοι 13/10/23: Ο Κίτσος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μάρμω

Οι Πανθέοι 13/10/23: Ο Κίτσος επιμένει ακάθεκτος στην απόφασή του να επιστρέψει στο Παρίσι, διηγούμενος στη Μάρμω με πάθος ότι ο λόγος που αποφασίζει να φύγει είναι η αγάπη του για εκείνη. Τονίζει ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει αλλού και πως η παρουσία της τον συναρπάζει. Η Μάρμω, αναμφισβήτητα, εκπλήσσεται από την απρόσμενη ερωτική εξομολόγηση του Κίτσου.

Οι Πανθέοι 13/10/23: Ο Κίτσος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μάρμω

Αφού το ακούει, επιστρέφει σπίτι της, αλλά από την ένταση της στιγμής αυτής ξεσπά σε πυρετό.Ο Ανδρέας ανησυχεί βαθύτατα για την υγεία της Μάρμως, διακατέχοντας ανησυχίες για την κατάστασή της. Ωστόσο, η Σεβαστή τον προσπαθεί καθησυχάσει, υποσχόμενη πως θα προσέχει εκείνη την αγαπημένη της φίλη και θα είναι δίπλα της σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης επιβεβαιώνει το δυσάρεστο νέο για τον Δημήτρη, ότι το πλοίο στο οποίο εκείνος επέβαινε ναυάγησε και ο Δημήτρης αγνοείται. Το πολύ δύσκολο καθήκον τώρα πέφτει στον Στάθη, πρέπει να βρει τον τρόπο να το πει αυτό στη Θάλεια, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή ακόμη πιο απονενοημένη και δύσκολη.

Εν τω μεταξύ, η Χρυσοστόμη δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο όπου φιλοξενείται η θεία Καλή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αφήνει τα πάντα και σπεύδει εκεί μαζί με τη Δέσποινα, ανήσυχες για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Τέλος, η Μαριάννα αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους με τη Βέτα και να της αποκαλύψει το γεγονός ότι έχει σχέση με τον Φάνη, τον άντρα της. Η Μάρμω, αποφασισμένη και τόλμηρη, μαζεύει όλο της το θάρρος και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Κίτσο να μη φύγει, αν και οι πιθανότητές της φαίνονται ανυπόστατες.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι