Οι Πανθέοι 10/10/23: Ο Κίτσος εξαγριωμένος προκαλεί ταραχή στα εγκαίνια

Οι Πανθέοι 10/10/23: Οι πόρτες του ξενοδοχείου της Νίνας Αυγουστάκη ανοίγουν με εκπλήξεις που περιμένουν την αθηναϊκή ελίτ, καθώς έχουν προσκληθεί για τα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα. Από τη μια, ο Θωμάς είναι απογοητευμένος καθώς βλέπει τη Λιάνα να εμφανίζεται με τον Γαζή ως συνοδό.

Οι Πανθέοι 10/10/23: Ο Κίτσος εξαγριωμένος προκαλεί ταραχή στα εγκαίνια

Από την άλλη, ο Στάθης αντιμετωπίζει απρόσμενα την Αλέκα, τη γυναίκα που του έσωσε τη ζωή, αλλά και τον πατέρα της, Ιορδάνη Βαλλίδη, που είχε πέσει θύμα του εκβιασμού του Στάθη. Οι συγκυρίες δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Μαρμάρης είναι σε αμηχανία όταν συναντά την Πέλλα και προσπαθεί να κρυφτεί από αυτήν. Καθώς όλοι περιμένουν τον Ανδρέα να αναλάβει τον λόγο, ο Κίτσος εισβάλλει με αναίσθητες προθέσεις, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή όχι μόνο στη Μάρμω αλλά και σε όλους τους καλεσμένους.

Καθώς η βραδιά συνεχίζεται, έξω από το ξενοδοχείο, ένα πλήθος αντεξουσιαστών, με τη Ματούλα ανάμεσά τους, διαδηλώνει εναντίον του Μεταξά, προκαλώντας φασαρία και επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι