Οι Πανθέοι 1/11/23: Ταξίδι αναψυχής για την Μάρμω

Οι Πανθέοι 1/11/23: Ο Ανδρέας και ο Μαρκέζης ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τα Γιάννενα. Ταυτόχρονα, η Μάρμω και η Σεβαστή επέλεξαν να ταξιδέψουν προς την Κόρινθο, έχοντας στη συντροφιά τους τον Κίτσο.

Οι Πανθέοι 1/11/23: Ταξίδι αναψυχής για την Μάρμω

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Πέλλα, βρισκόμενη στην Αθήνα, μοιράστηκε με τον Μαρμάρη ορισμένες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μυστικό ταξίδι του Ανδρέα. Αυτές οι πληροφορίες προκάλεσαν ανησυχία και ενδιαφέρον. Παράλληλα, η αντίδραση της Λιάνας στον Φάνη, ο οποίος είχε στα χέρια του το ημερολόγιό της, προκάλεσε έκπληξη στη Βέτα.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης και η Ματούλα επέλεξαν να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτήν τη σχέση, αγνοώντας τις διαφορές τους. Ταυτόχρονα, στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος άρχισε την ανεπίσημη εκπλήρωση της 2ης διαθήκης του πατέρα του, η οποία ποτέ δεν είχε δημοσιευθεί. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον αποκαλυπτικό ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι