Οι Πανθέοι 07/11/23: Η σχέση Σεβαστής – Μάρμως κλονίζεται

Οι Πανθέοι 07/11/23: Η σχέση μεταξύ της Σεβαστής και της Μάρμως υποβαθμίζεται σημαντικά μετά την αποκάλυψη της μυστικής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Σεβαστή φτάνει ακόμα και στο σημείο να απειλήσει ότι θα αποκαλύψει όλα αυτά τα γεγονότα στον Ανδρέα, αλλά ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Μάρμω και τη σχέση τους με κάθε τρόπο.

Οι Πανθέοι 07/11/23: Η σχέση Σεβαστής – Μάρμως κλονίζεται

Σε περίπτωση που δεν φαίνεται καθαρά, ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να κρατήσει αυτήν τη μυστική σχέση κρυφή και να προστατεύσει τη Μάρμω από τις απειλές της Σεβαστής. Ταυτόχρονα, στα Γιάννενα, υπάρχει μια πρώτη ρήξη στη σχέση του Ανδρέα με τον Μεταξά μετά τις απολύσεις των γιατρών. Ο Στάθης κρατά στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης, και μέχρι την τελευταία στιγμή αναρωτιέται αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ή όχι, ώστε να βοηθήσει στο “λύσιμο” του προβλήματος της εγκυμοσύνης της. Ο εσωτερικός του αντίλογος και οι αντιφάσεις τον ταράζουν.

Επίσης, η Βέτα προσπαθεί να πείσει τη Λιάνα ότι η συνέχιση της σχέσης της με τον Θωμά θα οδηγήσει στην καταστροφή τους και των δύο. Πιθανόν, η Βέτα ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η σχέση στον Θωμά και τη Λιάνα, αλλά είναι σαφές ότι προσπαθεί να τους προειδοποιήσει. Εν τω μεταξύ, η Μιρέλλα ταξιδεύει στη Σαράφαινα και ανακαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν πριν από 50 χρόνια σχετικά με την πυρκαγιά. Πιθανόν, αυτή η αποκάλυψη θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην πλοκή της ιστορίας.

Τέλος, η Δέσποινα συναντά τυχαία τον γκαλερίστα του Κίτσου και μαθαίνει κάτι που την ταράζει. Πιθανόν, αυτή η αποκάλυψη θα επηρεάσει την πορεία της ιστορίας και την σχέση της Δέσποινας με τον Κίτσο ή με άλλους χαρακτήρες.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

pantheoi spoilerΟι Πανθέοιοι πανθέοι 2023οι πανθέοι 2024οι πανθεοι spoilerοι πανθεοι trailerοι πανθέοι αυριοοι πανθεοι εξελιξειςΟι Πανθέοι επεισοδιαΟι Πανθέοι επομενα επεισοδιαοι πανθέοι νεα σειραοι πανθέοι ολα τα επεισοδιαοι πανθέοι ολοκληρα επεισοδιαοι πανθέοι περιληψειςοι πανθέοι σειραΟι Πανθέοι σημεραοι πανθεοι σκαιοι πανθέοι τι θα δουμεπανθέοι