Οι Αθώοι – Στα ίχνη του δολοφόνου

Οι Αθώοι – Η Ελένη Ζιώγα και ο Νίκος Κουτελιδάκης ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή παραγωγή, με τίτλο «Οι Αθώοι», η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν από το MEGA. Η σειρά εποχής, αποτελούμενη από 16 επεισόδια, αναπαριστά έναν παράφορο αλλά και ασυνήθιστο έρωτα στην Κέρκυρα του πρώτου μισού του 20ου αιώνα.

Οι Αθώοι – Στα ίχνη του δολοφόνου

Εμπνευσμένη από το βιβλίο «Ο κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη του 1919, η σειρά μεταφέρει την πλοκή σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας και τα ακατέργαστα τοπία της Ηπείρου. Ο Κώστας Νικούλι ενσαρκώνει τον Γιάννο ή Τουρκόγιαννο, ένα νόθο παιδί που προήλθε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μητέρας του, την οποία υποδύεται η Αμαλία Καβάλη, από έναν Τούρκο ληστή. Καθώς μεγαλώνει, ο Γιάννος και ο παιδικός του φίλος Πέτρος, τον οποίο παίζει ο Γιάννης Νιάρρος, ερωτεύονται την παιδική τους φίλη Μαργαρίτα, ρόλο που ερμηνεύει η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η Μαργαρίτα, υπό την πίεση των γονιών της, Μαρία Καλλιμάνη και Γιώργος Στάμος, παντρεύεται τον Γιώργη Αράθυμο, τον οποίο υποδύεται ο Κίμωνας Κουλούρης. Ο Γιάννος, απογοητευμένος από την απώλεια της αγάπης του, αποσύρεται στα βουνά και γίνεται ερημίτης. Κατά τη διάρκεια του γάμου της Μαργαρίτας, εκείνη ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος έχει ταυτόχρονα σχέση με τη φτωχή χήρα του χωριού, Στεφανία, ρόλο της οποίας υποδύεται η Λουκία Μιχαλοπούλου.

Όταν ο άντρας της Μαργαρίτας δολοφονηθεί, ο Γιάννος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη, με βάση τη μαρτυρία του Πέτρου. Η Μαργαρίτα, όμως, αναζητά τον πραγματικό δολοφόνο του συζύγου της, και μια σοκαριστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Οι ΑθώοιΟι Αθώοι mega tvΟι Αθώοι εξελίξειςΟι Αθώοι επεισόδιαΟι Αθώοι επόμενα επεισόδιαΟι Αθώοι έρχεται στο megaΟι Αθώοι ηθοποιοίΟι Αθώοι μεγκαΟι Αθώοι νέα σειράΟι Αθώοι τι θα δούμε