Οι Αθώοι – Γίνεται ερημίτης για να γλιτώσει την φυλακή

Οι Αθώοι – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς που θα προβληθεί στο MEGA, η δράση φτάνει σε αποκαλυπτικά σημεία καθώς ο Γιάννος απομακρύνεται και ζει ως ερημίτης στα βουνά. Η τηλεοπτική προσαρμογή του κλασικού έργου του Κωνσταντίνου Θεοτόκη “Ο κατάδικος” θα παρουσιαστεί στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με σενάριο από την Ελένη Ζιώγα και σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη.

Οι Αθώοι – Γίνεται ερημίτης για να γλιτώσει την φυλακή

Η νέα σειρά, που περιλαμβάνει 16 επεισόδια, προγραμματίζεται να προβληθεί από τον Ιανουάριο του 2025 και έπειτα. Κεντρική ηρωίδα, η Μαργαρίτα, προσπαθεί να βρει τον αληθινό δολοφόνο του συζύγου της. Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα φτωχό αγροτικό χωριό στη βόρεια Κέρκυρα και τα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος, γνωστός ως Τουρκόγιαννος, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Νικούλι, είναι ένα νόθο παιδί που γεννήθηκε από τον βιασμό της μητέρας του από έναν Τούρκο ληστή, ρόλο που ερμηνεύει η Αμαλία Καβάλη. Καθώς μεγαλώνουν, ο Γιάννος και ο φίλος του Πέτρος, που υποδύεται ο Γιάννης Νιάρος, είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη Μαργαρίτα, την οποία ενσαρκώνει η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η Μαργαρίτα, με την πρωτοποριακή αντίληψη για την ανεξαρτησία, αναγκάζεται να παντρευτεί τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο, ρόλο του Κίμωνα Κουρή. Ο Γιάννος απομακρύνεται στα βουνά, ενώ η Μαργαρίτα ξεκινά εξωσυζυγική σχέση με τον Πέτρο, ο οποίος είναι σε σχέση με τη φτωχή χήρα Στεφανία, ρόλο που υποδύεται η Λουκία Μιχαλοπούλου. Ο σύζυγος της Μαργαρίτας δολοφονείται, ο Γιάννος συλλαμβάνεται, και η Μαργαρίτα αρχίζει την αναζήτηση του πραγματικού εγκληματία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Οι ΑθώοιΟι Αθώοι mega tvΟι Αθώοι εξελίξειςΟι Αθώοι επεισόδιαΟι Αθώοι επόμενα επεισόδιαΟι Αθώοι έρχεται στο megaΟι Αθώοι ηθοποιοίΟι Αθώοι μεγκαΟι Αθώοι νέα σειράΟι Αθώοι τι θα δούμε