Ο Τιμωρός – Ζει στο πλευρό του τον εφηβικό ανεκπλήρωτο έρωτα

Ο Τιμωρός – Η Έλλη, η κεντρική ηρωίδα της σειράς, κρύβει ένα μεγάλο όνειρο και μια βαθιά πληγή στην ψυχή της. Η σειρά, που θα προβληθεί στον Alpha, παρουσιάζει μια μοναδική δραματική πλοκή με έντονα στοιχεία έρωτα, προδοσίας και εκδίκησης. Γυρισμένη σε ποικιλόμορφες τοποθεσίες, η σειρά αποκαλύπτει σχέσεις εξουσίας, δύναμης και μίσους ανάμεσα στους ήρωες.

Ο Τιμωρός – Ζει στο πλευρό του τον εφηβικό ανεκπλήρωτο έρωτα

Η Μαρίνα Καλογήρου, που υποδύεται την Έλλη, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ερωτικού τριγώνου. Δύο πρώην φίλοι, τώρα ορκισμένοι εχθροί, διεκδικούν την καρδιά της: ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) και ο Αλέξης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Ο Αλέξης έχει καταφέρει να κλέψει την Έλλη από τον Μάρκο, αποσπώντας του όχι μόνο την αγάπη της αλλά και τη ζωή του. Τώρα, ο Μάρκος και ο Αλέξης ανταγωνίζονται για την Έλλη, η οποία πρέπει να αποφασίσει αν η αγάπη της για τον Μάρκο μετά από 20 χρόνια μπορεί να ξυπνήσει ξανά.

Η Μαρίνα Καλογήρου αναφέρει: «Η Έλλη κουβαλά ένα μεγάλο όνειρο και μια βαριά πληγή. Αν και συνέχισε τη ζωή της, ποτέ δεν ένιωσε ολοκληρωμένη. Έμαθε να προσαρμόζεται, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την ανεκπλήρωτη επιθυμία της για έρωτα και ελευθερία. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή προσωπικότητα και επαγγελματική επιτυχία, αλλά κάτι παραμένει ανικανοποίητο μέσα της». Σενάριο Γιώργος Κόκουβας, πλοκές Μαίρη Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλος, σκηνοθεσία Μιχάλης Κωνσταντάτος.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alapha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα