Ο Τιμωρός – Τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και γίνεται έξαλλος

Ο Τιμωρός – Οι εξελίξεις στη σειρά κορυφώνονται απόψε, 22 Οκτωβρίου, με τον Λεωνίδα να βλέπει τον Πέτρο, εραστή της Ναταλίας, στο γραφείο του. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, καθώς ο Λεωνίδας γεμίζει υποψίες για τη μυστική συνάντηση της Ναταλίας με τον Πέτρο. Η ανησυχία του μεγαλώνει, καθώς φοβάται ότι οι δύο τους έχουν στήσει μια πανούργα συνωμοσία εναντίον του.

Ο Τιμωρός – Τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και γίνεται έξαλλος

Ο Πέτρος, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Λεωνίδας έχει παρατηρήσει τις κινήσεις του, βρίσκεται στο γραφείο του ανυποψίαστος. Ο Λεωνίδας τον κοιτάζει με υποψία και του λέει: «Σε εμπιστεύομαι, Πέτρο. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους που μπορεί να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να κρύβουν κάτι». Τα λόγια του κρύβουν υπαινιγμούς, αλλά ο Πέτρος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει αν κάτι έχει υποψιαστεί. Στο μεταξύ, η Έλλη συνεχίζει το ταξίδι της στις αναμνήσεις του παρελθόντος, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τον γάμο της.

Η επιστροφή στα παλιά δημιουργεί απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης προχωρά σε αποφασιστικές ενέργειες για να τελειώσει το πρόβλημα με τον Ρασίντ. Διατάζει την απαγωγή του, βάζοντας σε κίνηση μια αλυσιδωτή αντίδραση που απειλεί να αλλάξει τα πάντα. Ο Μάρκος θα προσπαθήσει να σώσει τον Ρασίντ, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος. Οι Κομνηνοί, αποφασισμένοι να προστατεύσουν τα σκοτεινά μυστικά τους, δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα. Η ένταση ανεβαίνει, καθώς το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια