Ο Τιμωρός – Το Δείπνο βγαίνει ξινό στους Κομνηνούς

Ο Τιμωρός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA προμηνύουν ανατροπές και συγκίνηση. Ο Μάρκος ετοιμάζει ένα «θανατηφόρο» δείπνο στο σπίτι των Κομνηνών, το οποίο θα προκαλέσει ταραχή. Ο Λεωνίδας, ανυπομονώντας να ενθαρρύνει τον Άρη Γιαννουλάτο να συνεργαστεί, προσκαλεί τον Μάρκο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Ο Τιμωρός – Το Δείπνο βγαίνει ξινό στους Κομνηνούς

Όμως, ο Μάρκος έχει άλλα σχέδια. Στοχεύει σε κάτι πιο πολύπλοκο και ετοιμάζεται να ταξιδέψει γρήγορα για να βρει έναν σύμμαχο ικανό να τον βοηθήσει στην εκδίκηση του κατά των Κομνηνών. Η διαδρομή του τον οδηγεί στο Μαρόκο, όπου συναντά τον Ρασίντ. Αυτός ο άντρας, υπό τις εντολές του Λεωνίδα, είχε στήσει παγίδα στον Μάρκο στο παρελθόν, προκαλώντας του μεγάλες ζημιές. Αυτή τη φορά, ο Μάρκος έχει τον έλεγχο και ο Ρασίντ, ο οποίος θα τον συνοδεύσει πίσω στην Αθήνα, θα συμμετάσχει στην επιχείρηση εκδίκησης που σχεδιάζει με τη βοήθεια του Ανδρέα.

Μόλις επιστρέφει, ο Μάρκος ζητάει νέα συνάντηση με τους Κομνηνούς, ελπίζοντας να τους προσφέρει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις. Καθώς οι Κομνηνοί απολαμβάνουν το δείπνο τους, ένας απρόσμενος επισκέπτης κάνει την εμφάνισή του. Οι Λεωνίδας και Αλέξης, σοκαρισμένοι, αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία του δεν είναι τυχαία. Ο Μάρκος, όμως, παρακολουθεί την αναστάτωση που προκαλεί, απολαμβάνοντας την εκδίκηση που έχει σχεδιάσει με προσοχή. Οι εξελίξεις οδηγούν σε μια δραματική αναμέτρηση που θα καθηλώσει το κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια