Ο Τιμωρός – Στήνει παγίδα στον Μάρκο και τον ξεμπροστιάζει

Ο Τιμωρός – Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν στα επόμενα επεισόδια, ο Αντώνης θα αναγνωρίσει τον Μάρκο και θα του στήσει μια παγίδα για να τον αποκαλύψει, περιπλέκοντας την κατάσταση. Ο Αντώνης Γαλανός χαρακτηρίζεται από την αδίστακτη προσωπικότητά του και δεν διστάζει να διαπράξει ακόμη και φόνο. Σαν το δεξί χέρι του Λεωνίδα Κομνηνού, έχει πολλές επαφές με τον υπόκοσμο, καθώς οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν κυρίως παράνομες ενέργειες.

Ο Τιμωρός – Στήνει παγίδα στον Μάρκο και τον ξεμπροστιάζει

Πολλοί τον θεωρούν υποχείριο του ισχυρού επιχειρηματία Κομνηνού, καθώς ποτέ δεν έχει τολμήσει να τον αμφισβητήσει και ακολουθεί πιστά τις εντολές του. Παρά την σκληρότητά του, ο Αντώνης διαθέτει ισχυρό ένστικτο. Όταν ο Μάρκος προσπαθεί να υπονομεύσει ορισμένα επιχειρηματικά σχέδια του Λεωνίδα, ο Αντώνης είναι ο πρώτος που υποπτεύεται τον υποτιθέμενο Άρη, τον Ιταλό επενδυτή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, ο Αντώνης θα στήσει μια παγίδα στον Μάρκο για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Ωστόσο, αυτή η παγίδα θα γυρίσει εναντίον του.

Για να μην αναστατώσει τον Λεωνίδα, θα κρατήσει μυστικές τις υποψίες του μέχρι να τις επαληθεύσει.
Καθώς ο Αντώνης κινείται υπόγεια, ο Μάρκος θα αντιληφθεί την παρουσία του και θα προσπαθήσει να τον παραπλανήσει. Η ερώτηση που τίθεται είναι αν ο Μάρκος θα καταφέρει να ξεγελάσει τον Αντώνη ή αν ο τελευταίος θα αποδειχθεί καταστροφικός για το σχέδιο εκδίκησης του Μάρκου. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις φέρνουν νέα δεδομένα στην ιστορία, και οι θεατές θα παρακολουθήσουν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια