Ο Τιμωρός – Οι πιστοί σύμμαχοι του Μάρκου στον Δρόμο της Εκδίκησης

Ο Τιμωρός – Στη σειρά του ALPHA «Ο Τιμωρός», ο Μάρκος Μωραΐτης δεν προδόθηκε μόνο από ανθρώπους που θεωρούσε δικούς του, αλλά είχε και πιστούς συμμάχους που τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν στην πορεία του προς την εκδίκηση.

Ο Τιμωρός – Οι πιστοί σύμμαχοι του Μάρκου στον Δρόμο της Εκδίκησης

Ο πατέρας του Μάρκου, Χριστόφορος Μωραΐτης, έχασε τη γυναίκα του και μεγάλωσε τον γιο του με τη βοήθεια της Αγγελικής. Ο Χριστόφορος δολοφονήθηκε από τον Λεωνίδα Κομνηνό και τον Αντώνη Γαλανό, προσφέροντας στον Μάρκο έναν ακόμη λόγο να επιδιώξει εκδίκηση. Η Αγγελική, αδερφή της μητέρας του Μάρκου, τον αγάπησε και τον μεγάλωσε από τότε που ήταν μόλις τριών ετών. Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς, η Αγγελική είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα αναζητήσει ο Μάρκος μετά την επιστροφή του και η μοναδική που θα τον αναγνωρίσει αμέσως, καθώς τον γνωρίζει από μικρό παιδί.

Ο Αντρέας Λάσκαρης και η αδερφή του, Μαρίνα, είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της οικογένειας Γιαννουλάτου. Όταν πεθαίνουν ο Άρης και ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος, αναγνωρίζουν τον Μάρκο ως μέλος της οικογένειας σύμφωνα με τις εντολές τους. Έτσι, τον βοηθούν να αντεπεξέλθει και έρχονται στην Αθήνα μαζί του για να στηρίξουν τα σχέδιά του. Ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος, καπετάνιος από την Κεφαλλονιά που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο στη Μεσόγειο, υπήρξε συγκρατούμενος του Μάρκου στις φυλακές του Μαρόκου.

Ο γιος του, Άρης, ανέλαβε τις δουλειές του πατέρα του και ετοίμασε την απόδραση του, αλλά τελικά βρέθηκε νεκρός. Μετά από λίγο καιρό, πέθανε και ο Γεράσιμος, αλλά πριν από το θάνατό του, ζήτησε από τον Μάρκο να βρει τους ανθρώπους του γιου του, τον Αντρέα και τη Μαρίνα, και να αναλάβει τη θέση του Άρη, που θεωρείται εξαφανισμένος.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός επεισόδιο 1Ο Τιμωρός επεισόδιο 2Ο Τιμωρός έρχεται στον αλφαΟ Τιμωρός ηθοποιοί