O Τιμωρός – Ο σκοτεινός ρόλος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

O Τιμωρός – Ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ετοιμάζεται να αναδείξει ένα νέο πρόσωπο μέσα από την επερχόμενη σειρά του ALPHA. Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη σειρά “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα”, ο Κυριακίδης αλλάζει ρόλο και κατεύθυνση. Ο ALPHA δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας την εμφάνιση του ηθοποιού στη νέα του περιπέτεια.

O Τιμωρός – Ο σκοτεινός ρόλος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη 

Η νέα σειρά, βασισμένη στο πολυδιαβασμένο έργο του Αλέξανδρου Δουμά “Ο Κόμης Μόντε Κρίστο”, θα έχει τον Δημήτρη Λάλο στο ρόλο του κεντρικού ήρωα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχολίασε: «Με τον χρόνο έχω χάσει την ζωντάνια που είχα. Ξεκίνησα τη «Μουρμουρά» στα 50 και τώρα είμαι 62. Δεν περίμενα ότι η σειρά θα τελειώσει τώρα, ήλπιζα να διαρκέσει για 15 χρόνια». Η σειρά “Τιμωρός” παρουσιάζει την ιστορία ενός ανθρώπου που κατηγορείται αδίκως και πληρώνει ακριβά για κάτι που δεν έκανε.

Από την αθωότητα της νεότητας, ο ήρωας μετατρέπεται σε ένα άτομο με σκληρή καρδιά και επιθυμία για εκδίκηση κατά αυτών που τον πρόδωσαν και κατέστρεψαν τη ζωή του. Ο ήρωας, αντιμέτωπος με τις σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς του, ακολουθεί έναν δρόμο γεμάτο προκλήσεις και επιστρέφει στα πρωτόγονα ένστικτά του. Η επιθυμία του για δικαιοσύνη τον οδηγεί σε μια αναζήτηση των υπευθύνων, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή – τον έρωτα, τον πατέρα, τους φίλους, την ελευθερία σου – πώς θα αντιδρούσες;

Ο Μάρκος, στα 20 του, είχε τα πάντα, αλλά οι άνθρωποι που εμπιστευόταν του στέρησαν τα πάντα. Τώρα είναι η σειρά του να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης στον «Τιμωρό» θα είναι γεμάτο ανατροπές και προκλήσεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερ