Ο Τιμωρός – Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μας μιλά για τον αινιγματικό ρόλο του

Ο Τιμωρός – Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο του Αλέξη Κομνηνού στη νέα σειρά του alpha, «Ο Τιμωρός», η οποία θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Στην σύγχρονη δραματική σειρά, ο Παπασπηλιόπουλος ενσαρκώνει έναν αινιγματικό χαρακτήρα με κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.

Ο Τιμωρός – Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μας μιλά για τον αινιγματικό ρόλο του

Η σειρά, που ξεχωρίζει για την κορυφαία παραγωγή και τα γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες, εξετάζει θέματα εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης και εκδίκησης. Ο Αλέξης Κομνηνός, όπως δηλώνει ο Παπασπηλιόπουλος, είναι ένα πρόσωπο με αμφιλεγόμενη ηθική, κάτι που καθιστά τον ρόλο του ενδιαφέρον και πολυδιάστατο. Ο Παπασπηλιόπουλος αναφέρει ότι «παίζω τον Αλέξη, γιος του Λεωνίδα Κομνηνού (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Αν και είμαι αινιγματικός, δεν είμαι σίγουρος αν είμαι θετικός ή αρνητικός ήρωας. Ο χρόνος θα δείξει.»

Η σειρά εξελίσσεται γύρω από τον Μάρκο (Δημήτρης Λάλος), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρή προδοσία από στενούς του ανθρώπους. Ο Μάρκος καταλήγει ένοχος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η ζωή του και να χάσει την αγαπημένη του (Μαρίνα Καλογήρου). Η προδοσία και η καταστροφή τον μετατρέπουν σε έναν εκδικητικό ήρωα που επιδιώκει να αποδώσει δικαιοσύνη. Μετά από χρόνια, ο Μάρκος επιστρέφει για να αναζητήσει τους υπαίτιους και να τους τιμωρήσει.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Κόκουβας, ενώ οι πλοκές είναι της Μαίρης Ζαφειροπούλου και του Β.Χ. Σπηλιόπουλου. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Μιχάλη Κωνσταντάτο. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Δημήτρης Λάλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλιας, Εριέττα Μανούρη, και άλλοι, με τη Γιώτα Φέστα να ενσαρκώνει τον ρόλο της Δομινίκης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα