Ο Τιμωρός – Ο Γεράσιμος οδηγεί τον Μάρκο στην αλήθεια

Ο Τιμωρός – Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναλαμβάνει έναν καθοριστικό ρόλο στη σειρά του ALPHA “Τιμωρός”, που πρόκειται να αλλάξει δραματικά τη ζωή του πρωταγωνιστή, Μάρκου. Στην αρχή της σειράς, η σκηνή παρουσιάζει έναν άντρα σε μια χρυσή και αχανή έρημο, οδηγώντας ένα μαύρο τζιπ.

Ο Τιμωρός – Ο Γεράσιμος οδηγεί τον Μάρκο στην αλήθεια

Ο Μάρκος, γνωστός ως ΤΙΜΩΡΟΣ, εκφράζει την αποφασιστικότητά του με την φράση: «Δεν γύρισα για απαντήσεις. Για εκδίκηση γύρισα». Η ιστορία γυρίζει πίσω στον χρόνο, στο Μαρόκο, 19 χρόνια πριν. Στο Μαρακές, δύο νεαροί φίλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους, αθώοι και ξέγνοιαστοι. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποκαλύπτεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο όταν οι ενορχηστρωμένες συνωμοσίες γίνονται εμφανείς. Ο Μάρκος, αθώος και ανυποψίαστος τότε, συνειδητοποιεί σιγά σιγά την προδοσία και την πλεκτάνη που καταστρέφει τη ζωή του.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, στον ρόλο του Γεράσιμου Γιαννουλάτου, υποδύεται τον συγκρατούμενο του Μάρκου στη φυλακή. Ο χαρακτήρας του Κυριακίδη είναι κρίσιμος για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα προσφέρει στον Μάρκο απαντήσεις και σοφές συμβουλές. Μέσω αυτής της σχέσης, ο Μάρκος θα βρει το δρόμο του προς την αλήθεια, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τις καταστάσεις που τον περιορίζουν. Η παρουσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη σειρά ενισχύει την ένταση και την ανατροπή, καθιστώντας τον ρόλο του θεμελιώδη για την πλοκή και την ανάπτυξη του πρωταγωνιστή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα