O Τιμωρός – Ο Δρόμος της Εκδίκησης βάφεται με αίμα

O Τιμωρός – Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, ο κεντρικός ήρωας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και επιστρέφει για να επιβάλει δικαιοσύνη. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τον αποφασισμένο αυτόν ήρωα, ο οποίος έχασε τα πάντα σε μια στιγμή: την οικογένειά του και τη μεγάλη του αγάπη, ενώ κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

O Τιμωρός – Ο Δρόμος της Εκδίκησης βάφεται με αίμα

Φυλακίζεται για χρόνια, καθώς η ζωή του ανατρέπεται από την προδοσία που υφίσταται. Οι αναμνήσεις των αθώων χρόνων του δίνουν τη θέση τους στη σκληρότητα και την ανάγκη για εκδίκηση καθώς ανακαλύπτει την αλήθεια για την προδοσία που τον οδήγησε στη φυλακή. Μέσα από τη σκληρή αυτή συνειδητοποίηση, ο ήρωας μεταμορφώνεται. Τα ένστικτα επιβίωσης τον οδηγούν στην απόφαση να αναλάβει δράση και να αντιμετωπίσει τους υπεύθυνους για την καταστροφή της ζωής του. Μετά από πολλά χρόνια, η τύχη γυρίζει και εκείνος επιστρέφει στο προσκήνιο, έτοιμος να επιβάλει το δικό του δίκαιο.

Ο κεντρικός ήρωας παίρνει τον νόμο στα χέρια του και ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης. Αναζητά τους δράστες που τον πρόδωσαν, με στόχο την τιμωρία τους. Καθώς προχωράει στην αποστολή του, θα αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, σε μια ανελέητη αναζήτηση για δικαιοσύνη. Η αγάπη, η προδοσία, η εκδίκηση και η δικαιοσύνη συνθέτουν το σκοτεινό και συναρπαστικό κεφάλαιο αυτής της σειράς, που προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχή και τη σύγχρονη κοινωνία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερ