Ο Τιμωρός – Μια πυρκαγιά του καταστρέφει το πρόσωπο

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι ανατροπές θα είναι εντυπωσιακές και συναρπαστικές. Ο Μάρκος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Δημήτρης Λάλος, πρόκειται να βρεθεί σε μια ανατρεπτική κατάσταση, καθώς οι προσπάθειές του για απόδραση θα οδηγήσουν σε μια τραγική φωτιά που θα καταστρέψει το πρόσωπό του.

Ο Τιμωρός – Μια πυρκαγιά του καταστρέφει το πρόσωπο

Ο Μάρκος, γιος εισαγγελέα, είναι ερωτευμένος με την Έλλη, την οποία υποδύεται η Μαρίνα Καλογήρου. Η ερωτική του πρόταση δεν αποτελεί μοναδική στιγμή συναισθηματικής έντασης. Ο αδελφικός του φίλος, Αλέξης, που τον ερμηνεύει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, διατηρεί τα ίδια συναισθήματα για την Έλλη, αλλά επιλέγει να τα κρύψει από τον Μάρκο. Ο Αλέξης, γιος του ισχυρού Λεωνίδα, ενός πλούσιου άνδρα με σημαντική οικονομική δύναμη, βρίσκεται σε μία θέση που του επιτρέπει να επηρεάζει τις καταστάσεις γύρω του.

Η μοίρα του Μάρκου ανατρέπεται όταν ο Λεωνίδας και ο Αλέξης στήνουν μια πλεκτάνη εναντίον του. Ο Μάρκος κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Η δίκη του ολοκληρώνεται γρήγορα και η ποινή που του επιβάλλεται είναι 18 χρόνια κάθειρξης. Οι συνθήκες στις ανήλιαγες φυλακές τον οδηγούν σε αμφισβήτηση της ύπαρξής του, και η απόπειρά του να αποδράσει προκαλεί μια φωτιά, η οποία καταστρέφει το πρόσωπό του. Ο νεαρός Μάρκος, κάποτε αθώος και γεμάτος όνειρα, μεταμορφώνεται σε έναν άντρα καταβεβλημένο από το μίσος και την επιθυμία για εκδίκηση.

Μετά από 20 χρόνια, επιστρέφει με νέο πρόσωπο, χάρη στη πλαστική χειρουργική, για να αντιμετωπίσει αυτούς που τον πρόδωσαν. Η Έλλη, που κάποτε ήταν η μεγάλη του αγάπη, είναι τώρα σύζυγος του Αλέξη. Ο Μάρκος, με το νέο του πρόσωπο και με ένα σχέδιο εκδίκησης στο μυαλό του, ετοιμάζεται να ανατρέψει τις ζωές όλων όσων τον έχουν προδώσει.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα