Ο Τιμωρός – Μια Αποκάλυψη Οδηγεί τον Λεωνίδα στην καταστροφή

Ο Τιμωρός – Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς έρχεται μια αποκάλυψη που θέτει σε κίνδυνο τον Λεωνίδα. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να απομακρύνει τη γυναίκα του, τη Δομινίκη, από τον περίγυρό τους, αλλά εκείνη είχε ανακαλύψει κάτι σοκαριστικό. Στα χέρια της έπεσε το ημερολόγιο της ερωμένης του, Ντέμης, στο οποίο κατέγραφε τη σκληρή συμπεριφορά του και το πώς την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Ο Τιμωρός – Μια Αποκάλυψη Οδηγεί τον Λεωνίδα στην καταστροφή

Πιστεύοντας ότι ο Λεωνίδας σκότωσε την Ντέμη, η Δομινίκη παρέδωσε το ημερολόγιο στον εισαγγελέα Χριστόφορο. Όταν, όμως, ο Λεωνίδας έμαθε για την κίνησή της, διέταξε να πειράξουν τα φρένα του αυτοκινήτου του εισαγγελέα. Παρά το γράμμα που άφησε στα παιδιά της, όπου ανέφερε πως θα αυτοκτονούσε, η Δομινίκη είναι ζωντανή. Εμφανίζεται απρόσμενα στο σπίτι του Μωραΐτη, αφήνοντας την Αγγελική και τον Μάρκο έκπληκτους. Στον Μάρκο εξηγεί ότι είχε δώσει το ημερολόγιο της Ντέμης στον πατέρα του, λίγο πριν αυτός χάσει τη ζωή του.

Του αποκαλύπτει ότι πρέπει να βρουν το ημερολόγιο και να το παραδώσουν στην αστυνομία, ώστε να καταφέρουν να οδηγήσουν τον Λεωνίδα στη φυλακή. Ξεκινούν την έρευνά τους και τελικά ανακαλύπτουν το ημερολόγιο κρυμμένο στο τελευταίο συρτάρι του γραφείου, κάτω από τον πάτο. Ο Μάρκος συνειδητοποιεί τότε τον λόγο που ο Λεωνίδας ήθελε να ξεφορτωθεί τον πατέρα του, αλλά και τον ίδιο. Με το ημερολόγιο πλέον στα χέρια τους, ο Μάρκος και η Δομινίκη αρχίζουν να καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους, προετοιμάζοντας τη στιγμή που θα καταγγείλουν τον Λεωνίδα στις αρχές, ενώνοντας τα τελευταία κομμάτια του παζλ για να φέρουν την αλήθεια στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια