Ο Τιμωρός – Μια αγκαλιά ξυπνά αναμνήσεις

Ο Τιμωρός – Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, ο Μάρκος αναλαμβάνει ρόλο σωτήρα για την Έλλη, η οποία βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Η Έλλη γιορτάζει τα γενέθλιά της σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Αλέξη και τους κοντινούς της φίλους.

Ο Τιμωρός – Μια αγκαλιά ξυπνά αναμνήσεις

Ξαφνικά, συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τη ζακέτα της στο αυτοκίνητο και ζητά τα κλειδιά από τον Αλέξη. Εκείνος της λέει: «Άσε θα πεταχτώ εγώ», αλλά η Έλλη επιμένει, δηλώνοντας «Όχι, θέλω να πάρω και λίγο αέρα». Όταν σηκώνεται να βγει έξω, περνάει δίπλα από το τραπέζι όπου κάθεται ο Μάρκος. Εκείνη τη στιγμή, η Μαρίνα, βλέποντας το κινητό της, του λέει ότι μένει ένα λεπτό πριν την έκρηξη. Ο Μάρκος πανικοβάλλεται στην ιδέα ότι η Έλλη μπορεί να πλησιάσει το αυτοκίνητο και σηκώνεται αμέσως για να την προειδοποιήσει.

Η Μαρίνα προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά ο Μάρκος την ενημερώνει ότι θέλει να αποτρέψει οποιονδήποτε κίνδυνο. «Θα πάρω τον Ανδρέα, μην καρφωθείς» λέει η Μαρίνα, όμως εκείνος της απαντά αγχωμένος ότι δεν έχουν χρόνο και ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό. Βγαίνει τρέχοντας έξω και ακολουθεί την Έλλη, η οποία τρομάζει. Ο Μάρκος προσπαθεί να την καθυστερήσει, ενώ ακούγεται η έκρηξη από το αυτοκίνητο και την αγκαλιάζει, προσπαθώντας να την προστατεύσει. Αργότερα, ο Λεωνίδας και ο γιος του προσπαθούν να καταλάβουν ποιος τους απειλεί, ενώ η Έλλη βυθίζεται στις αναμνήσεις της.

Ο Μάρκος, ωστόσο, χάνει τον έλεγχο και αναρωτιέται αν θα μπορέσει να πείσει την Αγγελική για την αθωότητά του προτού αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα και το σχέδιο εκδίκησης που έχει ετοιμάσει. Εν τω μεταξύ, η Έλλη κρύβει από τον Αλέξη ότι επισκέφτηκε τον τάφο του Μάρκου, γεγονός που δυναμιτίζει τη σχέση τους. Οι έρευνες των Κομνηνών για τους υπεύθυνους της έκρηξης δεν οδηγούν πουθενά, ενώ ο Μάρκος συνεχίζει να σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά του, φροντίζοντας να σαμποτάρει το νέο επιχειρηματικό βήμα των Κομνηνών.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια