Ο Τιμωρός – Κίνηση ματ παγώνει το αίμα των Κομνηνών

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη που θα προκαλέσει σεισμούς στη ζωή της Έλλης, ανασύροντας εφιάλτες του παρελθόντος. Αυτή η ανατροπή θα οδηγήσει σε ρήξη τη σχέση της με τον Αλέξη.

Ο Τιμωρός – Κίνηση ματ παγώνει το αίμα των Κομνηνών

Εξερευνώντας το υπόγειο του σπιτιού τους, ο νεαρός ψάχνει για αντικείμενα που μπορεί να προσφέρει σε φιλανθρωπικό σκοπό. Εκεί, ανακαλύπτει το σακίδιο του Μάρκου, το οποίο περιέχει προσωπικά του αντικείμενα, όπως το μπλουζάκι που φορούσε τότε. Ο Φίλιππος, γεμάτος περιέργεια, φοράει το μπλουζάκι και πηγαίνει να κάνει πλάκα στη μητέρα του. Όταν την αντικρίζει, εκείνη παγώνει και του ζητάει να το βγάλει αμέσως. Η αντίδρασή της προκαλεί ανησυχία και συναισθηματική φόρτιση. Στη συνέχεια, η Έλλη, γεμάτη θυμό, κατευθύνεται προς τον Αλέξη, απαιτώντας εξηγήσεις.

“Γιατί δεν μου είπες ότι έχεις τα πράγματα του Μάρκου;” τον ρωτά, εκφράζοντας την αγωνία της για το πώς βρέθηκαν αυτά τα αντικείμενα στα χέρια του συζύγου της. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος σχεδιάζει να συναντήσει τους Κομνηνούς ξανά. Ετοιμάζεται να τους προσφέρει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Ένας απροσδόκητος καλεσμένος θα κάνει την εμφάνισή του, διαταράσσοντας τις ισορροπίες και θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης του Μάρκου. Ο Ρασίντ, αυτός ο αναπάντεχος επισκέπτης, προκαλεί άμεσο σοκ στους Κομνηνούς μόλις τον βλέπουν. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο τεταμένη, και οι συνέπειες αυτών των γεγονότων θα είναι αναπόφευκτες.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια