Ο Τιμωρός – Καρέ καρέ η δολοφονία του Ρασίντ

Ο Τιμωρός – Ο Ρασίντ βρίσκεται πλέον αιχμάλωτος στα χέρια των Κομνηνών όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Μάρκος, με σκοπό να τον σώσει, επισκέπτεται το σπίτι όπου κρατείται, και τον προειδοποιεί ότι παρακολουθείται μέσω κοριού. Ο Ρασίντ, έχοντας ως στόχο να τους εξαπατήσει και να διασφαλίσει περισσότερα χρήματα για τον εαυτό του, πέφτει στην παγίδα τους. Ο Αντώνης, δίχως να δείξει έλεος, τον πυροβολεί χωρίς να ακούσει τις τελευταίες του λέξεις, ότι δηλαδή ο Μάρκος είναι ζωντανός.

Ο Τιμωρός – Καρέ καρέ η δολοφονία του Ρασίντ

Στην προσπάθειά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Κομνηνών, ο Ρασίντ ακολουθεί μια επικίνδυνη διαδρομή, αλλά η απληστία του τον οδηγεί στην καταστροφή. Παίζει διπλό παιχνίδι, προδίδοντας τον Μάρκο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Παράλληλα, η Δανάη, υπό την καθοδήγηση του Λεωνίδα και την προσωπική της φιλοδοξία, πείθει τον Αλέξη να ασχοληθεί με την πολιτική. Η Έλλη, έχοντας μετανιώσει για τη συμπεριφορά της, αποφασίζει να αφήσει το παρελθόν και να ξεκινήσει από την αρχή, ενώ ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τη Ναταλία και ανταποκρίνεται στο φλερτ της Ισαβέλλας για να την εκδικηθεί.

Ο Ρασίντ αποφασίζει να δράσει μόνος, πετώντας τα κινητά του ώστε να μην τον εντοπίσουν, αλλά οι Κομνηνοί, γνωρίζοντας την κίνησή του λόγω του κοριού, τον αιχμαλωτίζουν ξανά. Τον κλειδώνουν στην τουαλέτα, όπου ο Μάρκος καταφέρνει να τον πλησιάσει για να του μιλήσει, αγνοώντας όμως την προδοσία του. Στη συνέχεια, ο Ρασίντ υποκρίνεται ότι θα επιστρέψει τα χρήματα, όμως κρύβει τα μετρητά πάνω του και σχεδιάζει να διαφύγει. Προσπαθεί να φύγει με ταξί, αλλά οι Κομνηνοί επεμβαίνουν και τον οδηγούν σε απομακρυσμένο σημείο. Εκεί, ο Αντώνης τον περιμένει και τον πυροβολεί, αφήνοντάς τον νεκρό. Στις τελευταίες του στιγμές, ο Ρασίντ ψελλίζει την αλήθεια για τον Μάρκο, αλλά ο Αντώνης δεν τον ακούει.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια