Ο Τιμωρός – Η ζωή του διαλύεται σε μια στιγμή

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα αποκαλύψουν την πραγματική διάσταση της ζωής του Μάρκου. Ο Μάρκος, πεπεισμένος ότι κατέχει τα πάντα, ζει μια ήρεμη ζωή μέχρι τη στιγμή που ανατρέπεται από το χάος. Η ζωή του ανατρέπεται όταν οι άνθρωποι που εμπιστεύεται τον παγιδεύουν σε μια καταστροφική συνωμοσία.

Ο Τιμωρός – Η ζωή του διαλύεται σε μια στιγμή

Ο Αλέξης οργανώνει μια άψογα σχεδιασμένη παγίδα για τον φίλο του, ο οποίος κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Η δίκη είναι μια φαρσοκωμωδία με το σύστημα εναντίον του Μάρκου, ο οποίος καταλήγει στη φυλακή. Εκεί, ο Μάρκος περνά 18 χρόνια, βιώνοντας τη σκληρότητα του εγκλεισμού. Καθώς συνειδητοποιεί ποιοι τον πρόδωσαν και ευθύνονται για την αθωότητά του, η επιθυμία του για εκδίκηση αναλαμβάνει τα ηνία. Από την αρχική του αθωότητα, μετατρέπεται σε έναν άκαρδο εκδικητή.

Η νέα σειρά του Alpha, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Λάλου, αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον. Μετά την αποχώρησή του από τον Σασμό ως Μαθιός, ο ηθοποιός αναλαμβάνει έναν σκληρό ρόλο ως Τιμωρός. Η υπόθεση της σειράς, ήδη συγκλονιστική, αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πόνου και την ανάγκη για εκδίκηση. Η επιθυμία του για εκδίκηση γίνεται κινητήριος δύναμη, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους εχθρούς του και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τις εσωτερικές του συγκρούσεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα