Ο Τιμωρός – Η ώρα της τιμωρίας έφτασε

Ο Τιμωρός – Η ζωή μέσα στη φυλακή είναι σκληρή, αλλά ο Μάρκος μαθαίνει να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που του παρουσιάζονται καθημερινά. Ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι.

Ο Τιμωρός – Η ώρα της τιμωρίας έφτασε

Ως γονέας του ανθρώπου που οργανώνει την απόδραση του, αλλά ο γιο του πεθαίνει ξαφνικά, προσφέρει στον Μάρκο τη δεύτερη ευκαιρία που αναζητά. Μετά από χρόνια, ο Μάρκος ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα ταυτότητα, ως Άρης. Το αθώο αγόρι που ήταν κάποτε έχει δώσει τη θέση του σε έναν άντρα γεμάτο πίκρα και επιθυμία για εκδίκηση. Ο Άρης στοχεύει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που του στέρησαν τη ζωή, να αντιμετωπίσει τον παλιό του φίλο που του έκλεψε την Έλλη, τον μεγάλο του έρωτα, και να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του μεθοδικό τρόπο.

Η στιγμή της εκδίκησης έχει φτάσει και ο Άρης έχει βρει δύο πολύτιμους συμμάχους, τον Αντρέα (Νίκος Γκέλιας) και τη Μαρίνα (Γιώτα Αργυροπούλου). Αυτά τα αδέλφια εισβάλλουν ξαφνικά στη ζωή του Άρη και του δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Μαζί, οι τρεις τους έχουν μόνο έναν στόχο: την εκδίκηση κατά της οικογένειας Κομνηνού.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός επεισόδιο 1Ο Τιμωρός ηθοποιοί