Ο Τιμωρός – Η Μαρίνα Καλογήρου Αποκαλύπτει τον Ρόλο της

Ο Τιμωρός – Η Μαρίνα Καλογήρου παρουσίασε τον ρόλο της στην νέα σειρά του ALPHA, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε ο σταθμός στα social media. Στη σειρά, η Μαρίνα, μαζί με τους Δημήτρη Λάλο και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενσαρκώνουν τους κεντρικούς χαρακτήρες ενός δραματικού τριγώνου.

Ο Τιμωρός – Η Μαρίνα Καλογήρου Αποκαλύπτει τον Ρόλο της

Ο Δημήτρης Λάλος υποδύεται τον Μάρκο, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τον Αλέξη, και η Μαρίνα Καλογήρου την Έλλη. Οι σχέσεις μεταξύ των ηρώων χαρακτηρίζονται από εξουσία, δύναμη και εκδίκηση, με τις ισορροπίες να αλλάζουν συνεχώς. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και τα συναισθήματα δημιουργούν μια δυναμική αλληλεπίδραση. Η σειρά εστιάζει στην αντιπαράθεση των δύο ανδρών για την καρδιά της Έλλης, η οποία έχει ένα ιστορικό ανεκπλήρωτου έρωτα με τον Μάρκο, τον οποίο ο Αλέξης “έκλεψε” μαζί με τη ζωή του.

Ο Μάρκος επιστρέφει με σκοπό να αποδώσει δικαιοσύνη, αναζητώντας τους υπαίτιους για τα δεινά του και επιδιώκοντας την τιμωρία τους. Η σειρά εξετάζει αν θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε, η Μαρίνα Καλογήρου αναφέρει για τον ρόλο της: «Είμαι η Μαρίνα Καλογήρου και θα υποδυθώ την Έλλη. Η Έλλη είναι αρχιτέκτονας και σύζυγος του Αλέξη, τον οποίο ερμηνεύει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ωστόσο, η Έλλη παραμένει ερωτευμένη με τον πρώτο της ανεκπλήρωτο έρωτα, τον Μάρκο.»

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alapha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα