Ο Τιμωρός – Η Έλλη αντιμέτωπη με την αλήθεια – Καταρρέει

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Έλλη θα αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη αποκάλυψη για τον Μάρκο και το παρελθόν του στο Μαρόκο. Ο Μάρκος αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μαρόκο με σκοπό να βρει τον Ρασίντ, τον άνθρωπο που πριν από 18 χρόνια οι Κομνηνοί είχαν διατάξει να τον σκοτώσει. Εκεί, ο Ρασίντ τον υποδέχεται μετανιωμένος, λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ σύμφωνος με αυτό, απλά εκτελούσα εντολές».

Ο Τιμωρός – Η Έλλη αντιμέτωπη με την αλήθεια – Καταρρέει

Κατά την επιστροφή τους, ο Μάρκος του εξηγεί το σχέδιο που έχει καταστρώσει για να ξεσκεπάσει τους Κομνηνούς και να τους αναγκάσει να λογοδοτήσουν. Ταυτόχρονα, επικοινωνεί με τον Λεωνίδα και του προτείνει να συναντηθούν για δείπνο ώστε να συζητήσουν τη συνεργασία τους. Ο Λεωνίδας, ανυπομονώντας να κλείσει συμφωνία με τον Άρη Γιαννουλάτο, τον προσκαλεί στο σπίτι του, χωρίς να γνωρίζει την έκπληξη που τον περιμένει. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Μάρκος αποκαλύπτει τα σχέδιά του, που εμπλέκουν τον Λεωνίδα και τον Αλέξη.

Η Έλλη, πάντα παρούσα και υποστηρικτική, βοηθά στη διαμόρφωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, συμφωνούν να οριστικοποιήσουν τις υπογραφές. Όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά, μέχρι που ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται ο Ρασίντ, τρομοκρατημένος. «Με απειλούν», ανακοινώνει στους παρευρισκόμενους. «Μου ζήτησαν 300.000 ευρώ, αλλιώς θα αποκαλύψουν τι με αναγκάσατε να κάνω στο Μαρόκο πριν 18 χρόνια».

Η Έλλη, σοκαρισμένη, κοιτάζει τον άντρα και τον πεθερό της, που προσπαθούν απεγνωσμένα να χειριστούν την κατάσταση. Γυρίζει στον Αλέξη και τον ρωτά: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Ακόμα ψέματα;». Στη συνέχεια, στρέφεται προς τον Ρασίντ και τον ρωτάει ποιος είναι και τι δουλειά έχει στο σπίτι της. Ο Ρασίντ ξεκινά να της εξηγεί, αποκαλύπτοντας σταδιακά τη σκληρή αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια