Ο Τιμωρός – Η Δομινίκη Επιστρέφει και τελειώνει τον Λεωνίδα

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς ο Μάρκος θα ανακαλύψει τους λόγους πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ο Λεωνίδας Κομνηνός επιδιώκει να απομακρύνει τη γυναίκα του, Δομινίκη, από το περιβάλλον τους, πείθοντας τα παιδιά τους, Αλέξη και Ισαβέλλα, ότι η εξάρτησή της από το αλκοόλ την καθιστά ανίκανη ως μητέρα και κοινωνικό μέλος.

Ο Τιμωρός – Η Δομινίκη Επιστρέφει και τελειώνει τον Λεωνίδα

Η Δομινίκη, φοβούμενη για την ασφάλειά της, κλειδώνεται στο δωμάτιό της στο εξοχικό της και ανακαλύπτει το ημερολόγιο της ερωμένης του Λεωνίδα, Ντέμης, το οποίο αποκαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές του γάμου της. Εκείνη, πεπεισμένη ότι ο Λεωνίδας έχει σκοτώσει τη Ντέμη, καταφεύγει στον εισαγγελέα Χριστόφορο για να καταγγείλει τις αποκαλύψεις και να του παραδώσει το ημερολόγιο. Όταν ο Λεωνίδας πληροφορείται την ενέργεια της Δομινίκης, ενεργεί με σφοδρότητα και κόβει τα φρένα του πατέρα του Μάρκου.

Η Δομινίκη, απελπισμένη, στέλνει ένα γράμμα στα παιδιά της, στο οποίο τους ανακοινώνει την απόφασή της να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, στην πραγματικότητα κρύβεται, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ. Γυρίζει πίσω, γνωρίζοντας ότι ο Χριστόφορος έχει φυλάξει το ημερολόγιο στο γραφείο του. Μαζί με τον Μάρκο και την Αγγελική, σχεδιάζουν να μπλέκονται στη ζωή του εισαγγελέα, προκειμένου να το βρουν. «Λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας σου, του έδωσα το ημερολόγιο της κοπέλας που κατηγορούσε τον Λεωνίδα», λέει στον Μάρκο. «Αν το βρούμε και το δώσουμε στην αστυνομία, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Όταν ανακαλύπτουν το τετράδιο που ενδέχεται να τιμωρήσει τον Λεωνίδα, οι τρεις τους ενώνουν τα κομμάτια του παζλ. Σύντομα, ο Μάρκος θα κατανοήσει τους λόγους πίσω από τις πράξεις του πατέρα του Αλέξη και τις σφαγές που διαπράχθηκαν. Η αντίδρασή τους θα είναι προσεκτική, καθώς σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να καταγγείλουν τον Λεωνίδα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια