Ο Τιμωρός εξελίξεις – Το Σχέδιο της Αγγελικής ναυαγεί

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις και όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Η Έλλη και ο Αλέξης αποφασίζουν να αποκαλύψουν στον Φίλιππο μέρος της αλήθειας για όσα συνέβησαν πριν από είκοσι χρόνια στο Μαρόκο.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Το Σχέδιο της Αγγελικής ναυαγεί

Ο Φίλιππος, γεμάτος απορίες, ρωτά τον πατέρα του: «Πώς έφυγες από το Μαρόκο χωρίς να μάθεις τι απέγινε ο φίλος σου; Δε σε ένοιαξε καθόλου;». Ο Αλέξης του εξηγεί ότι ο φίλος του ήταν ήδη νεκρός όταν έφυγε από την Αφρική. Μετά από αυτή τη συζήτηση, η ατμόσφαιρα γεμίζει με σιωπή και ένταση. Στο μεταξύ, η Αγγελική σχεδιάζει να ανακαλύψει αν η Έλλη εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για τον Μάρκο. Περνάει τυχαία από το γραφείο της, και η Έλλη την καλεί μέσα για να μιλήσουν. Η Αγγελική δεν αργεί να τη ρωτήσει για τα συναισθήματά της.

Η Έλλη της εξηγεί ότι κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή της μετά τον θάνατο του Μάρκου, παρόλο που ο πόνος δεν έχει εξαφανιστεί. «Δεν έχω τίποτα να θυμάμαι από εκείνον, ξέρω μόνο ότι είναι νεκρός και με πονάει κάθε μέρα περισσότερο», της λέει με δάκρυα στα μάτια, αφήνοντας να φανεί η θλίψη της. Η συζήτηση όμως δεν καταλήγει θετικά, και η συνάντησή τους αποτυγχάνει. Παράλληλα, η Ναταλία και ο Πέτρος συναντιούνται κρυφά, αλλά ο Λεωνίδας τους παρακολουθεί από μακριά. Όταν προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη Ναταλία και εκείνη κλείνει το τηλέφωνο, οι υποψίες του αυξάνονται.

Της το αναφέρει αργότερα το ίδιο βράδυ, όμως εκείνη καταφέρνει πάλι να βρει μια πειστική δικαιολογία.
Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο, όπου συναντά τον Αλέξη, τον παλιό του φίλο. Ο Αλέξης βρίσκεται εκεί για να ζητήσει συγχώρεση για το κακό που του έκανε. Παρόλο που ο Μάρκος στέκεται μακριά, η επιθυμία του για εκδίκηση παραμένει ζωντανή, και οι δύο άντρες φαίνεται πως θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια