Ο Τιμωρός εξελίξεις – Σοκ – Ο Μάρκος γίνεται φονιάς

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Μάρκος αποφασίζει να βγάλει μαχαίρι για να σκοτώσει τον Αλέξη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει, ακόμα και 20 χρόνια μετά, να ξεπεράσει την προδοσία του παλιού του φίλου. Ο Αλέξης βασανίζεται συνεχώς, προσπαθώντας να καταλάβει τους λόγους πίσω από την προδοσία και είναι αποφασισμένος να πάρει τις απαντήσεις που αναζητά επί χρόνια, μαζί με την εκδίκηση του απέναντι σε όλους όσους θεωρεί υπεύθυνους για τα χρόνια που πέρασε στη φυλακή.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Σοκ – Ο Μάρκος γίνεται φονιάς

Στα προηγούμενα επεισόδια, το σακίδιο του Μάρκου, το οποίο βρήκε ο Φίλιππος στην αποθήκη, ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις, ιδιαίτερα στον Αλέξη. Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ο Αλέξης επισκέπτεται μόνος το νεκροταφείο και στέκεται παγωμένος μπροστά στο μνήμα του Μάρκου. Με βουρκωμένα μάτια, ομολογεί: «Συγχώρεσέ με, δεν το ήθελα. Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου να μην το κάνει. Έσωσε εσένα, αλλά πρόδωσε εσένα και τον πατέρα σου. Μέχρι να πεθάνω, θα σου ζητώ συγγνώμη». Ο Μάρκος, λίγα μέτρα μακριά, παρακολουθεί χωρίς να ακούει τα λόγια του Αλέξη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, βάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει ένα μαχαίρι, έτοιμος να τον σκοτώσει. Ωστόσο, τη στιγμή εκείνη, η σκέψη του Γεράσιμου εμφανίζεται στο μυαλό του και τον αποτρέπει από το φόνο. Ο Μάρκος, ταραγμένος, φεύγει γρήγορα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άντρες κορυφώνεται, ενώ οι αποκαλύψεις του παρελθόντος οδηγούν τα γεγονότα σε νέες, συγκλονιστικές κατευθύνσεις.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια