Ο Τιμωρός εξελίξεις – Πιάνει στα πράσα την Έλλη να …

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις σοκάρουν. Ο Αλέξης εκνευρίζεται με την Έλλη, καθώς αυτή συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του Μάρκου, λέγοντας ψέματα για επαγγελματικό ραντεβού.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Πιάνει στα πράσα την Έλλη να …

Ωστόσο, η Έλλη αγνοεί ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση μετά την επίθεση με τη βόμβα στο αυτοκίνητό της. Όταν ο Αλέξης ανακαλύπτει την αλήθεια, η οργή του ξεχειλίζει. Η Έλλη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, φέρνοντας στο προσκήνιο το τραυματικό παρελθόν της, και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους ξεκινούν. Παράλληλα, ο Μάρκος κινείται με στρατηγική για να αποτύχει ο Λεωνίδας. Στέλνει τον Ανδρέα στον Κυριακίδη, προσφέροντας μια αντιπρόταση που ανατρέπει τη συμφωνία τους. Υποδυόμενος τον Ιταλό επιχειρηματία, ο Μάρκος κατορθώνει να αποκτήσει την έκθεση που επιθυμούσε ο Λεωνίδας.

Όταν ο Λεωνίδας ενημερώνεται για την εξέλιξη, καταλαμβάνεται από θυμό. Έχει επενδύσει σημαντικά στην αγορά αυτή και αναζητά πληροφορίες για τον άγνωστο αντίπαλό του. Θα καταφέρει να αναγνωρίσει τον Μάρκο και να αποκαλύψει την ταυτότητά του; Οι σχέσεις και οι ίντριγκες ανάμεσα στους χαρακτήρες εντείνονται, δημιουργώντας έναν αδιάκοπο κύκλο έντασης και εκπλήξεων. Καθώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους, η επιμονή του Μάρκου και οι αντιφάσεις της Έλλης προκαλούν αναταραχές που θα οδηγήσουν σε αναπάντεχες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια