Ο Τιμωρός εξελίξεις – Οι ώρες και οι μέρες προβολής της σειράς που μας συγκλόνισε

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο Τιμωρός», έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, κλέβοντας την προσοχή των τηλεθεατών. Από τώρα και στο εξής, θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00, προσφέροντας διπλά επεισόδια.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Οι ώρες και οι μέρες προβολής της σειράς που μας συγκλόνισε

Η ιστορία εκτυλίσσεται το 2005 στην Αθήνα, όπου ο Μάρκος πιστεύει ότι έχει βρει την ιδανική γυναίκα, την Έλλη. Αγνοεί ότι ο κολλητός του, Αλέξης, τη θέλει και αυτός. Παράλληλα, ο πατέρας του Μάρκου, ο εισαγγελέας Μωραΐτης, ερευνά μια σκοτεινή δολοφονία, χωρίς να γνωρίζει ότι ο δράστης είναι ο πατέρας του Αλέξη, ο Λεωνίδας. Η μοίρα οδηγεί τους δύο φίλους σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο Μαρόκο, όπου ο Μάρκος θα βιώσει την προδοσία με τραγικό τρόπο. Η ζωή του Μάρκου ανατρέπεται όταν ο πατέρας του δολοφονείται και εκείνος κατηγορείται άδικα για το έγκλημα.

Καταλήγει σε μια σκοτεινή φυλακή, όπου θα περάσει 18 χρόνια γεμάτα αμφιβολίες και απογοήτευση. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός, ενώ αυτός συνεχίζει να ζει, παλεύοντας με τα ερωτήματα γύρω από την παγίδα που του στήθηκε. Μετά από 19 χρόνια, το 2024, ο Μάρκος επιστρέφει στην Ελλάδα με νέα ταυτότητα και όψη. Όμως, η παλιά του ζωή έχει διαλυθεί. Αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι που αγαπούσε τον πρόδωσαν, κερδίζοντας δύναμη και χρήμα στην πλάτη του. Ο Μάρκος έχει αλλάξει, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Ο αθώος νέος έχει μεταμορφωθεί σε έναν αποφασισμένο άντρα που καταναλώνεται από την επιθυμία για εκδίκηση. Επιστρέφει όχι για να αναζητήσει απαντήσεις, αλλά για να τιμωρήσει αυτούς που του στέρησαν τη ζωή του. Η εκδίκηση που σχεδιάζει δεν θα είναι άμεση· θα επιλέξει έναν πιο αργό και βασανιστικό τρόπο για να τους πληρώσει. Τώρα, εκείνος ελέγχει το παιχνίδι και καθορίζει την ποινή τους. Η σειρά θα εξελιχθεί σε ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές, καθώς ο Μάρκος προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του χωρίς να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ως πού θα φτάσει για να νιώσει ότι έχει ικανοποιήσει τον δαίμονα της εκδίκησης που τον κατατρώει. Στην σειρά συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως οι Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου και Γιώτα Φέστα, που αναμένεται να φέρουν τη δράση και την ένταση στη ζωή του Μάρκου, ενώ οι εξελίξεις υπόσχονται συγκινήσεις και ανατροπές σε κάθε επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφαΟ Τιμωρός ηθοποιοί