Ο Τιμωρός εξελίξεις – Μάρκος – Έλλη γίνονται παράνομοι εραστές

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Από τη στιγμή που ο Μάρκος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα με άλλο όνομα για να εκδικηθεί όσους τον πρόδωσαν, η ζωή του πήρε μία άλλη τροπή. Η συνάντηση με τη μεγάλη του αγάπη, την Έλλη, έβγαλε στην επιφάνεια τα αισθήματα που κρατούσε κρυμμένα τόσα χρόνια για εκείνη. Και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, και η Έλλη θα νιώσει για τον άντρα μία ακαταμάχητη έλξη και για πρώτη φορά θα απατήσει τον Αλέξη.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Μάρκος – Έλλη γίνονται παράνομοι εραστές

Οι καθημερινές σχεδόν πια συναντήσεις της Έλλης και του Μάρκου δημιουργούν ανάμεσά τους μία σχέση εμπιστοσύνης. Ο μυστηριώδης Άρης έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας και η μεταξύ τους επικείμενη συνεργασία γίνεται η αιτία για να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Η δίψα του Μάρκου για εκδίκηση σταματάει κάθε φορά που την αντικρίζει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, και η Έλλη μέρα με την ημέρα γοητεύεται από εκείνον και χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει νιώθει πως τον ξέρει χρόνια.

Έτσι, κάποια στιγμή κι ενώ ο Μάρκος ως Άρης αρχίζει να τη φλερτάρει, εκείνη ρίχνει τις άμυνές της και παραδίνεται στα αισθήματά της. Μάρκος και Έλλη κάνουν έρωτα και η γυναίκα θα καταλάβει πως δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει να σταματήσει όλο αυτό που αρχίζει Έχει ενοχές απέναντι στον Αλέξη, αλλά για εκείνον δεν ένιωσε ποτέ έντονα συναισθήματα. Από την άλλη, και ο Μάρκος δεν μπορεί να σταματήσει να συναντάει κρυφά ερωτικά την Έλλη, αν και ξέρει πως με τις κινήσεις του βάζει σε κίνδυνο το σχέδιό του και ίσως αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια