Ο Τιμωρός εξελίξεις – Κρατάει στο χέρι τον Αλέξη

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Η Ναταλία με τον εραστή της, τον Πέτρο, στήνουν ένα επικίν δυνο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας την Ισαβέλλα. Η μικρή κόρη του Λεωνίδα Κομνηνού είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο κι αυτός τώρα αρχίζει να ανταποκρίνεται, κάνοντας δήθεν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Κρατάει στο χέρι τον Αλέξη

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης κάνει έρωτα με τη Δανάη, τη γραμματέα του πατέρα του, η οποία καιρό τώρα είναι ερωτευμένη μαζί του! Η απιστία του, όμως, γίνεται αντιληπτή από το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο: ο Αντώνης Γαλανός, ο πεθερός του, τους κάνει τσακωτούς και, φυσικά, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός για προσωπικό του όφελος και όχι για να προστατεύσει την κόρη του.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας, σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Άρη Γιαννουλάτο να συνεργαστεί μαζί τους, τον προσκαλεί στο σπίτι του για δείπνο. Μόνο που εκείνος έχει ακόμα πιο περίπλοκα σχέδια στο μυαλό του, που περιλαμβάνουν ένα ταξίδι αστραπή στο Μαρόκο, ώστε το δείπνο στους Κομνηνούς να ανατρέψει κάθε ισορροπία.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια