Ο Τιμωρός εξελίξεις – Κουρέλι η Ισαβέλλα – Καταρρέει

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Λεωνίδας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην οικογένειά του. Η Ισαβέλλα, ανήσυχη και με κακές σκέψεις, προσπαθεί να διαχειριστεί την αγωνία της. Η υγεία του Λεωνίδα είχε αρχίσει να επιδεινώνεται, καθώς η ανησυχία του για πιθανά αποκαλυπτικά στοιχεία από το παρελθόν τον κατέβαλλε καθημερινά.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Κουρέλι η Ισαβέλλα – Καταρρέει

Παρά τις προσπάθειες του Αντώνη, οι έρευνες δεν έφεραν καρπούς, προσθέτοντας πίεση στον Λεωνίδα, ο οποίος καταφεύγει στη Ναταλία για βοήθεια. Εκείνη, παρατηρώντας την ταραχή του, τον ρωτά ευθέως τι τον βασανίζει, όμως ο Λεωνίδας διστάζει να της εξηγήσει, θέλοντας να την προστατέψει. Εκείνη τη στιγμή αισθάνεται έναν έντονο πόνο στο στήθος, και η Ναταλία καλεί αμέσως ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο, διαπιστώνεται η σοβαρότητα της κατάστασής του, και η Ναταλία ενημερώνει τον Αλέξη, ο οποίος σοκαρισμένος και γεμάτος ανησυχία κατευθύνεται γρήγορα προς το πλευρό του πατέρα του, μαζί με την Έλλη.

Ο γιατρός επιβεβαιώνει πως ο Λεωνίδας υπέστη έμφραγμα και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την ανάρρωσή του. Η Ισαβέλλα, απελπισμένη, νιώθει φόβο για το ενδεχόμενο απώλειας του πατέρα της, τον οποίο θεωρούσε πάντα στήριγμά της. Με δάκρυα στα μάτια, ψιθυρίζει πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον. Σε αυτή την έντονη στιγμή, η Έλλη της συμπαραστέκεται, λέγοντας πως δεν πρέπει να χάνουν την ελπίδα τους, ενισχύοντας την πίστη της για την ανάρρωση του Λεωνίδα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια