Ο Τιμωρός εξελίξεις – Η Έλλη χαλάει τα σχέδια του Μάρκου

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA υπόσχονται συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς η Έλλη πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Μάρκο και την Αγγελική. Στην αρχή, ο γάμος της Έλλης με τον Αλέξη περνά κρίση, ωστόσο ο Μάρκος δεν μπορεί να χαρεί την επιτυχία του. Το άλλο σκέλος του σχεδίου του, που αφορά τον Ρασίντ, παίρνει επικίνδυνη τροπή, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον Αντώνη να μην τον σκοτώσει και να τον πιστέψει.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Η Έλλη χαλάει τα σχέδια του Μάρκου

Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος δείχνει στη μητέρα του παλιές φωτογραφίες, στις οποίες είναι με τον Μάρκο, ξυπνώντας της οδυνηρές αναμνήσεις. Ο Ρασίντ, από την πλευρά του, παίζει διπλό παιχνίδι και προδίδει τον Μάρκο, ενώ εκείνος βρίσκεται σε ραντεβού με την Έλλη. Ο Μάρκος εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να δοκιμάσει τα όρια της πρώην του, ενώ η Έλλη, μετανιωμένη για τη στάση της προς τον Αλέξη, αποφασίζει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή.

Η κορύφωση έρχεται όταν η Έλλη πηγαίνει στο σπίτι της Αγγελικής για να τη βρει. Εκεί όμως συναντά τον Μάρκο, που βρίσκεται επίσης εκεί. Χωρίς να το περιμένουν, τους πιάνει στα πράσα, δημιουργώντας ένα καταιγιστικό σκηνικό. Ο Μάρκος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατάρρευση του σχεδίου του, ενώ η Έλλη αναρωτιέται για τη σχέση του με την Αγγελική, γεμάτη υποψίες. Η ένταση κορυφώνεται, καθώς οι ζωές τους μπλέκονται ακόμα περισσότερο, με τον Μάρκο να βρίσκεται σε μια άκρως επικίνδυνη θέση.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια