Ο Τιμωρός εξελίξεις – Έτσι τσακίζει τον Λεωνίδα Κομνηνό

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια ο Μάρκος ανατρέπει τα σχέδια του Λεωνίδα και τον εξοργίζει, ακυρώνοντας μια συμφωνία που ετοιμαζόταν να κλείσει. Ο Αλέξης και ο πατέρας του, μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητό τους, προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος θέλει να τους βλάψει. Παράλληλα, νιώθουν χαρά γνωρίζοντας τον Άρη, που εμφανίζεται ως επενδυτής, χωρίς να γνωρίζουν πως είναι στην πραγματικότητα ο Μάρκος.

Ο Τιμωρός εξελίξεις – Έτσι τσακίζει τον Λεωνίδα Κομνηνό

Ο Λεωνίδας, με τη βοήθεια του Πέτρου, επιχειρεί να αγοράσει μια έκταση από τον επιχειρηματία Κυριακίδη, με σκοπό να κατασκευάσει ένα πολυτελές θέρετρο. Όμως, ο Μάρκος ανακαλύπτει το σχέδιο και αποφασίζει να το σαμποτάρει. Έτσι, στέλνει τον Ανδρέα στον Κυριακίδη με αντιπρόταση, ώστε να ακυρώσει τη συμφωνία με τον Λεωνίδα. Ο Μάρκος, εμφανιζόμενος ως Ιταλός επιχειρηματίας, καταφέρνει να αγοράσει ο ίδιος την έκταση. Όταν ο Λεωνίδας πληροφορείται την εξέλιξη, χάνει την ψυχραιμία του, καθώς η αγορά της έκτασης αποτελούσε σημαντική επένδυση για εκείνον.

Αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος είναι ο νέος αγοραστής που του χάλασε τα σχέδια και βάζει ανθρώπους να ερευνήσουν την ταυτότητά του. Η στρατηγική του Μάρκου δείχνει την ικανότητά του να χειραγωγεί τις καταστάσεις προς όφελός του, δημιουργώντας ανατροπές και αντιπαραθέσεις. Ο Λεωνίδας, αν και ισχυρός, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο αντίπαλο, αγνοώντας ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τις κινήσεις που τον πλήττουν.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια